- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
martonx #15434 üzenetére
Ezekkel mar talalkoztam. Mivel az egesz projekt meg csak gyerekcipoben jar es lehet hogy nem is lesz jovoje, nem foglalkozok azzal hogy kerelmet irjak nekik, hogy noveljek meg a limitet. Csatoljam melle a pre-pre-pre-pre-alpha-just-proof of concept snippet teszt appomat, atvizsgalasra?
Az viszont erdekelne, hogy uzleti alapon mennyibe kerul egy lekerdezes. Nem akarok en ingyen lekerdezni adattokat, csak irjak le valahova hogy mi a tarifaja.
Azt amugy nem ertem, hogy ket kvazi ugyanannyi eroforrast lekoto lekerdezesnel miert kerul 1 egysegbe az egyik, 100-ba a masik.
Most ideiglenesen inditottam egy masik projektet, hogy ma meg tudjak dolgozni, holnap meg a masik quotaja is resetelodik, de inkabb valtok nem csak a youtube apirol, de a youtube-rol is, ami amugy is csak tesztnek lett szanva.
Van ahol azt olvastam, hogy valaki ugy oldotta meg a problemajat, hogy inditott egy halom projektet a youtube dev oldalan es ha visszadobta a lekerdezest a napi limitre hivatkozva, az algoritmus kulcsot valtott es folytatta. Talan 15 projekt a limit, igy 15x annyi lekerdezest tud naponta futtatni. Most kvazi en is ezt hasznalom ki, csak manualis modon. Ebben a fazisban nincs szuksegem sokkal tobb lekerdezesre es at is terveztem a sajat kodot, igy kevesebb lekerdezes is eleg. Kozben meg keresek alternativ mediakiszolgalot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest