-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
cattus #15334 üzenetére
Csak meglett a hiba. <React.Fragment> -eket hasznaltam <div> helyett. Persze a stacktracebol hamarabb jutottam volna el a Holdra, mint ehhez a hibahoz. A webpackos bundle elegge keresztbe tesz a hibakeresenek.
Erdetileg <> </> befoglalast akartam, de mar a tutorial elejen rajottem hogy hogy vagy a telepitett babel vagy a reac library nem erti, de a hosszabb Fragment szintaxis meg jo volt, viszont miutan at lett varialva a dependency ezek szerint mar a Fragmentet se ertette. Pedig nem olyan regi verziokkal dolgozik a tutorial.
A video keszitoje divet hasznalt hatarolonak de nem akartam a bad practice-nel maradni, ezert eleve fragmenttel kezdtem, csak arra nem szamitottam, hogy a fragment es annak a rovid verzioja ennyire friss fejlesztes.
Tok jo hogy ket napig kerestem a hibat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
cattus #15334 üzenetére
Masodjara azzal csinaltam, de az se fogadta el a kodomat, pedig nem egy bonyolult app az egesz, egy js fajl es korabban stabilan mukodott. Most meg olyan mintha az egesz kod kinai lenne neki. Epp azon gondolkodtam, hogy a babel valami olyan eszkoz ami egy olyan problemara ad valaszt aminek leteznie se kellene. Pl. ES6-ot mar minden normalis bongeszo tamogatja, szoval ahhoz mar nem kellene babel. A reactot meg csinaljak meg ugy, hogy ne kelljen egy ilyen koztes "fordito" a vegleges forraskodhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest