- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
janos1988 #14037 üzenetére
Értem, nos én már évek óta szerettem volna infóban elhelyezkedni és azt tanulni de csak az utóbbi pár évben alakult ki bennem eléggé az, hogy még is melyik része. Eleinte a hálózat érdekelt majd a hardver. De később elkezdtem a progrmamozás felé kacsintgatni és az fogott meg. Onnantól ha valami eszembe jutott infós rész, az kifejezetten csak programozás volt. Hol PLC, hol banki, és a játéknál kötöttem ki jó ideje és ez ragadt meg. Elkezdtem youtuben Unityben készíteni tower defenset, és tetszett, anno órán is pici kis játékot készítettünk ,meg számológépet és tetszett. Ezért érdekel, ée szeretnék az ELTE-re bekerülni, hogy tanulhassam amennyire tudom. És kifejezetten ez a célom, hogy játékok készítésében szerepeljek, és idővel pedig az M.I.-vel foglalkozhassak mellette. Ezek a terveim és ezt is szeretném megvalósítani. Játékkal örömöt adni másoknak és élvezni amit csinálok, az M.I-vel iletve szerves technológiával pedig az emberiségnek segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged