Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
cattus #12778 üzenetére
Ezt azért így nem állítanám...
Szerintem ez (sem) fekete vagy fehér, lehet valaki képes 3 hónap alatt annyi tudás összeszedni, hogy elinduljon ezen a pályán, és lehet, hogy valaki végigseggelte a főiskolát/egyetemet, de a macskámat sem bíznám rá (ha lenne).
És persze az sem mindegy, hogy milyen munkára akar jelentkezni, mekkora céghez stb., egy biztos, akit ez érdekel és hajlandó ebbe energiát fektetni, az tegye meg nyugodtan, a többit az élet eldönti.
A jó probléma megoldó képesség, precizitás, logikus gondolkodás, megbízhatóság vagy kitartás nem attól függ, hogy valaki asztalos, autószerelő vagy programozó, ezek emberi tulajdonságok, én gugli nélkül már programozni sem tudnék, mert eszembe sincsen fejből megtanulni az összes libary tartalmát, de egy mintakódot gyorsan asszimilálok, aztán persze azt is gyorsan elfelejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Könyvajánló
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest