Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#80123904 #12053 üzenetére
A php5 csak mittomén miért volt, nem számoltam eddig a verzióit, hiszen nem használtam, amit nem nem használ az ember, nem követi. Legalábbis én nem.
Természetesen egy friss linux után első dolog apt-get update minden istennyilára és úgy indulni, aztán stable-be amit bead majd nekem keretrendszert, az lesz. Nem a netre megy ki, nekem kell, szóval még törés ellen se kell védenem kb, nem mintha a csomagszűrő tűzfalon kívül tudnám, az majd külön fejezet lesz, hogy a frontendet leválasztom az adatbázisról és közéékelek valami ellenőrző XML szerűséget, de egyelőre a leg-leg alapokat értsem meg vele kapcs, szintaxis gyakorlás, szóval ráállítani az agyam arra, hogy bal pedál kupplung, középső fék, jobb gáz, váltó, kormány, bal index, jobb ablaktörlő és ilyenek.
Köszi a tanácsokat, értékelem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest