- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Jester01 #1121 üzenetére
hali!
én is sokat szívtam nélküledde legalább kisebb simításokat tudtam végezni a ''holt időmben''
szóval a kérdésem az, h miért száll el a progim (lefut, rögtön bezáródik hibaüzi nélkül)
mindent kikommenteztem, csak a load() maradt, ez nem akar menni rendesen
[link]
megköszönném ha rá tudnál pislantani, köszi előre is! -
Sianis
addikt
válasz
Jester01 #1121 üzenetére
Szia!
Rád vártam vazze'
Válaszok:
1) Minek visszatérni? Szerintem egy ilyen laza kis feladathoz felesleges.
2) Ez is visszatérésel toldja meg nem? Vagy így abszolút nem megy?
3) Nem rontom el a változót, nem közösségi felhasználásra készül.
4) Javítva köszi...
5) Szerintem ezzel Win alatt nem lesz gond, főleg, hogy a tanár a saját gépén csak rendelkezik fájl létrehozási funkcióval.
6) Sokat szívtam vele, így legalább működik...Már nem tudom, hogy hol kell, hol nem, de azt tudom, hogy nélkülük nem volt tökéletes. Dev-C++ gcc-t használ, hát a fene sem tudja, hogy mikor mit ront el.
7) Nem működik, ha egy sorba van írva az osztással. Teljesen rejtély, de ha egy sorban van, akkor nagyon rossz számokat generál, így különírva megy.
Kérdés: Neked sincs ötleted, hogyan lehet pl 5-6 tizedesjegy pontosággal 0-1 között úgy, hogy 100000 generált szám között ne ismétlődjön túl gyakran? Tanár kötekedni szokott emiatt, de szerintem az én megoldásom sem rossz, szakmai fórumokon ezt a számot megírtam, plusz egyetemi tanárok is így használják. Neked esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával