Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
A te hsz-edet talaltam meg, de lattam mas is irt ilyet.
Itt vagyok 43 evesen, es eszem agaban sincs mast csinalni. A vezetoi feladatok elvbol kizart (mas szakma, mas kepessegeket is igenyel - nemigen van meg nekem szerintem, plusz az a 2-es...), es annyira nem untam meg, hogy nemreg kezdtem online prog.versenyezni (hat ja, ki is logok a mezonybol
).
Azert nem mindenki dolgozik olyan helyen, ahol rendszeres Bambano altal leirt lefolyas
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)
En csak azert irtam be, hogy az se erezze magat rosszul, aki nem akar kesobb szakmat valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)