- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
OFF
Oké, igazad van, kissé talán tényleg mereven állok a témához, de nem szeretném, ha megint a törzstagok (velem az élen, ez igaz:D -
CsendPenge
őstag
OFF
Satan, Khalox, az offolást fejezzétek be légyszíves...
ON -
CsendPenge
őstag
Hogy én milyen hülye vagyok :DDD :P Programozás, és elfelejtem megemlíteni a [L]http://www.prog.hu[/L]-t... Pedig tutkó egy hely...
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
OFF
Na megállj! :D
ON
Spawn5, mi a helyzet? Mi a véleményed? (az offolásért, és a vitáért bocsi) -
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
OFF
Na, ez jó volt. Megyek oda kollegához, hogy Nem tudsz véletlenül számtekkel, iletve programozással kapcsolatos oldalakat? Erre ő: b*zd meg, ezt TE kérdezed tőlem?? :DDD
ON -
CsendPenge
őstag
Na, skacok, megint kezditek keverni a szezont a f*szommal... bocs, hogy így fogalmazok, de a programozást nem azt jelenti, hogy leírsz valamit egy adott programnyelven. Az is a része. Ezzel kapcsolatban az optimalizálás folyamán már volt egy-két vita. Véleményem szerint a programozásban az elmélet kap nagyobb hangsúlyt. Nehéz ezt leírni, hogy mi ez, talán a programtervezés volna még jó szó erre. A kellően megtervezett program (amit talán mondhatunk optimalizációnak is) az alap. Mert hiába a legjobb programnyelv, a legjobb fordító, ha nincs átgondolva. Aztán jöhet a gyakorlat, vagyis az elméletben megtervezett program átültetése (implementálása?) egy konkért programnyelvbe.
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Hááát... azért kicsit szerintem több a különbség.
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Én is pont ez akartam kérdezni, de megelőztél :D Amúgy engem még az is érdekelne, hogy most elémélet vagy gyakorlat érdekelne?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest