Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Jenő
aktív tag
Minden popupkiller úgy működik, hogy az éppen új ablakban felnyíló popupot zárja be? Tehát, nincs olyan, hogy el se kezdődik megnyitódni a popup? Mert nekem bizonyos esetekben ez a folyamat igencsak belassítja a gépemet. AKiller -t használok.
-
vicces
addikt
a letoltes.com-rol leszeded a popup-killer nevü progit.
szerintem tök jol be lehet konfigolni.
pl. icq beugro reklám szarjait is irtja.
kb másfél évig használtam.
most operával netezek, és igy már nincs szükség a popup-killerre.
megjegyzem, ez az utobbi modszer jobban tetszik.
:)
az opera nagyon jol kihasználja az egeret. még ma is találtam uj gomb kombinációt ;]
szóval több szempontbol is jo felrakni.
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
a letoltes.com-rol leszeded a popup-killer nevü progit.
szerintem tök jol be lehet konfigolni.
pl. icq beugro reklám szarjait is irtja.
kb másfél évig használtam.
most operával netezek, és igy már nincs szükség a popup-killerre.
megjegyzem, ez az utobbi modszer jobban tetszik.
:) -
Loha
veterán
Avant Browser nekem bejött
-
tomcs
őstag
ugy mellesleg megkerdezem.. valamek mozilla/firebird nem jatszik mint alternativa?
-
Macccy
senior tag
Tele van a fa**om (és gondolom nektek is) az ilyen beugró reklámszövegekkel (a viagrától a kisbuddháig) :DDD és kéretlen oldalakkal. Szükségem lenne egy olyan programra, ami kiszűri és nem enged fellövődni mindenféle plusz oldalakat!! Ha lekérek egy oldalt, akkor lehetőleg CSAK az az oldal töltődjön be. Múltkor szomszédomnak azért kellett a komplett windózt legyalulni mert az IE6 start-oldalát nem lehetett megváltoztatni miután valami hülye reklám örökre maga alá vonta ... na ez nem kéne. :(((
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest