- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
-
Rez_Grof
őstag
Tudom hogy jó kis progi! Sok mindent ki lehet vele deriteni.

Milyen tűzfal fut nálad?? -
Pipó
őstag
-
Pipó
őstag
-
Rez_Grof
őstag
Szóval 25-30 percenként kb. 5 másodpercre 100%-ra leterheli valami a processzoromat, amitől erre az időre akadnak a programok. Utána minden visszaáll normálisra. Mire megnézem a folyamatokat ctrl-alt-dell-el már csak a kiugró diagrammot látom, de hogy mitől van nem tudom visszakövetni.
Van olyan program, ami segítene abban, hogy tényleg visszamenőlegesen (egy perc is elég lenne) ki lehessen mutatni, mi mennyire terhelte a procit? Nincs kedven fél óráig egyfolytában a monitort nézni, hogy lássam, mi ugrik meg.Ezt a progit próbáld ki!
Taskinfo
[link] -
Pipó
őstag
Kézire raktam, de sajna a ''rendszermonitor'' akkor sem működik. Nincs működő grafikonom, a ''jelenlegi aktivitás''ra kattintva sem történik semmi. A szolgáltatások között pedig ''rendszermonitort'' nem találok.
-
törölt tag
Az indítást rakd kézire, alapértelmezésben is azon van. Majd ha a progiját elindítod elindul a szolgáltatás is.
-
Pipó
őstag
Igen ez le volt tiltva, de engedélyeztem automatán, el is akartam indítani, de azt írta ki, hogy elindult, de leállt. Magyarázatként azt írta, hogy ez csak akkor fut, ha van feladata.
-
törölt tag
Ezzel a szolgáltatás dologgal mondasz valamit! A következőt kellene megpróbálni elindítani: Teljesítmény naplók és riasztások! Nem biztos, hogy magyarul így van (én angol win-t használok, ott Performance Logs and Alerts a neve.).
-
Pipó
őstag
Sehogyse tudtam elindítani, ez pech.
-
Pipó
őstag
Megnéztem a másik gépen, ott prímán vannak beállítási lehetőségek, ezen nincs. Ezen a diagramm nem is fut, nincs rajta semmi, míg a másikon igen. Szerintem letilthattam korábban valamit a ''szolgáltatások'' fül alatt, csak azt nem tudom, hogy indíthatnám újra.
-
törölt tag
Fogós kérdés, még nem találkoztam ilyennel. A Súgó mit mond?
-
Pipó
őstag
Egy kis segítség kellene:
A számláló hozzáadása ablakban a teljesítményobjektum gördülősávban nekem csak számok vannak lefele. A legfelső 1150, de összevisza van vagy 30 sor különböző számokkal. Hogyan tudnám átvarázsolni ez szöveggé? -
törölt tag
-
lapa
veterán
Start Menu -> Settings (Beállítások) -> Control Panel (Vezérlőpult)-> Administrative Tools (Felügyeleti eszközök) -> Performance (Teljesítmény)
A diagramon jobb katt Add counters... (''Számlálók hozzáadása...''). A feljövő ablakban a Performance object: (''Teljesítmény objektum:'')legördülő menüben kiválasztod azt, hogy Process (''Folyamat''), Select counters from list keretben kiválasztod a % Processor time-ot. A másik keret felett All instances, majd rákattintasz az Add gombra.
Enjoy!és akkor azt is látod, melyik process ugrott meg?
-
bbazsy
őstag
-
törölt tag
-
bbazsy
őstag
Start Menu -> Settings (Beállítások) -> Control Panel (Vezérlőpult)-> Administrative Tools (Felügyeleti eszközök) -> Performance (Teljesítmény)
A diagramon jobb katt Add counters... (''Számlálók hozzáadása...''). A feljövő ablakban a Performance object: (''Teljesítmény objektum:'')legördülő menüben kiválasztod azt, hogy Process (''Folyamat''), Select counters from list keretben kiválasztod a % Processor time-ot. A másik keret felett All instances, majd rákattintasz az Add gombra.
Enjoy!diagrammon csak en nem tudok jobb kattolni ?
-
törölt tag
Szóval 25-30 percenként kb. 5 másodpercre 100%-ra leterheli valami a processzoromat, amitől erre az időre akadnak a programok. Utána minden visszaáll normálisra. Mire megnézem a folyamatokat ctrl-alt-dell-el már csak a kiugró diagrammot látom, de hogy mitől van nem tudom visszakövetni.
Van olyan program, ami segítene abban, hogy tényleg visszamenőlegesen (egy perc is elég lenne) ki lehessen mutatni, mi mennyire terhelte a procit? Nincs kedven fél óráig egyfolytában a monitort nézni, hogy lássam, mi ugrik meg.Start Menu -> Settings (Beállítások) -> Control Panel (Vezérlőpult)-> Administrative Tools (Felügyeleti eszközök) -> Performance (Teljesítmény)
Enjoy! -
NoLF
veterán
-
kiborg
aktív tag
UP, mert nemtudok segíteni

-
Pipó
őstag
Van olyan program, ami segítene abban, hogy tényleg visszamenőlegesen (egy perc is elég lenne) ki lehessen mutatni, mi mennyire terhelte a procit? Nincs kedven fél óráig egyfolytában a monitort nézni, hogy lássam, mi ugrik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- általános iskolai rendszergazda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen Threadripper 7960X + ASUS Pro WS TRX50-SAGE +128GB 6400MHz DDR5 garanciával
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Lg 32U631A-B IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 5ms
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szépséghibás - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest