- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Áh. Kizárólag az intelnél van Hypertreading.
Ez a ''lelke'' kífejezés maradjon közöttünk,mert megint lehurrognak engem.
(bár mondhatnak bármit,addig,amíg nem tudnak magyarázatot adni)
Lehet,hogy kérdeztem már,de volt úrja telepítés a proci betétele után?
(és bioszelem, memória felcserélés,tápcsatik,stb)
Kissé szétszórt vagyok. -
djyuri
őstag
Szerintem a szórzólockopt ne bántsd,mert az szerintem az amd-éknél csak gari elvesztése esetén történhet meg. Tudod,az a pár ellenállás mefelelö áthidalása a proci mag körül. Lehet,hogy nem mnondtam jót.Ez csak szerintem. Van egy tuning filmem a Tom'shardver angol honlapjáról és abban úgy volt.
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
Lehet hogy pihenni akart a géped egy kicsit,mielött beteszed az új procit?
ÁÁÁHH
Szerintem igaz az,hogy a gépnek van egy egyfajta elektronikus lelke:
Úgyebár a könyv is ott nyílik ki,ahol a legtöbbet olvassák.
A gépé is ott fixálódik be,ahol a legtöbbet volt használva egyhúzamban. Ezt az IRQ-k-ra értem.
Szerintem ennek köze lehet a dologhoz.
Nekem voltak olyan probléméim a gépemmel,hogyha elvittem valakihez vagy csak arrébb raktam,akkor sokat szívtam,mire normálisan elindúlt.
Mostanában nincs ez,mert ne viszem sehova,mert kevés ember van aki leviszi a lépcsömön a 46 kilós házamat. Valszeg nálad is hasoló gondja volt.
Amúgy szoktad vinni lanparty-ra,mert ha igen,akkor metom,hogy mi a baja -
l@czko
aktív tag
2 hosszú beep-re nem találok hibát egyszerűen!
Biztos,hogy az a kettő az hosszú?
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest