- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #404 üzenetére
Na ez egy kicsit asszem zavaros nekem.
Sajna a bika és olcsó tápot,ami még jó feszültségen dolgozik,meg egyáltalán működik,az elég drága. Néha ki lehet fogni a jókat.
Nekem most sajna nincs is ötletem,mert nemrég minden ismert helyen voltam,de nem emlékszem,hogy láttam volna hasonlót is.
Egy tippem van arra,hogy a srác mire gondolt: Ha estleg túlontúl nagy a feszültsége az újdonsült tápodnak,akkor ő azt úgy oldaná meg,hogy egy feszültség szabályozó áramkörrel oldaná meg a szűrést és a megfelelő feszültségek adagolását. Mondhatni egy kapcs üzemü táp.
És amúgy nem kell előerősítő,de egy potenciométerrel (hangerő szabályzó) kössed sorosan a bemenetet,mert eléggé érzékeny egy stk végfok bemenete.
Asszem már 50mv-tól eléggé nagyot üt és egy fejlallgató kimenet már néha 300-500mv-ot is lead. Egy rca meg 150-250mv-ot is.
De ha van esetleg pénzed egy előerősítőre,akkor szerintem érdemes beruházni,mert abban legalább van hangszínszabályzó is. (TDA1524)
(asszem 1500Ft)
Majd rajzolok neked valamit,amire én gondoltam ,hogy hogyan kössed be a cuccost. De a sráctól is kérd el a rajzot,hátha lehet kombinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos cigaretta 🔞
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest