Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Aha értem, a lapra, ez van ráírva, kb. ''...a panelon lehetőség van +/-24V levételére, IC1, IC2-vel +/-15V levételére, kisebb Ut, vagy nagyobb áramigény esetén, az ellenálások értékét csökkenteni kell, R3, és R4 teljesítményét esetleg meg kell növelni!...'' na kb ez volt benne! Zénerdióda, hmm ez nem rossz ötlet, de qrva drága, most kiszámoltam:
A diódákból, egyenként(polaritásonként) 14 dióda kéne, sorosan, kb számoljunk 15 diódával, ezt beszorzom 2vel, és ezt a harmincat, beszorzom 100al, és kijön, h. kb 3k-ból megvan, de mlyen diódát vek, mondj vmit please!! azt se tom, h. mennyi egy dióda!! Ezeknek csinálok egy nyákot, és sorosan bekötöm a 15*2 db-ot(a két polús miatt)
Ok, a tekercseket olyanra csináld amilyenre kell! Azt gondolom tod, h. 2uH-ra kell! Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest