Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri
    őstag

ok, kösz a segítséget!

milyen programokkal tudom frissíteni?
    arrol az oldalról amit írtál mit töltsek le?

Hát. Ha az aida vagy az everesthome kiírja az alaplaptípusodat,akkor jó esélyed van,hogy az őáltala belinkelt oldal az jó helyre visz el téged. De vigyázz,mert csak a főoldalra visz legtöbbször. Szóval azon belül neked kell kutakodnod.
    Az hogy onnan mit töltsél le,azt egészem pontosan nem tudom. Mivel nekem sem mai gépem van,ezért a telepítéseknél volt nekem is problémám,hogy ''not found'', vagy ''not supported'', de akkor is felment és megváltozott a driverem egy-két államánya, vagyis valószínüleg sikerült frissítenem.
    De amúgy szernintem egy intel csipszet szoftvernek már elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne írja ki hibásnak a winfosod a procidat.
    Amúgy ha te próbálsz rákeresni az alaplapodra és ott ráklikkelni a donwload ikonra akkor ott elvileg találnod kell,mégha nem is mait,de akkor is találnod kell egy csipszet driver-t.
    Én az aidán és az everesthome-n kívűl, ja és persze a saját keresgetésemen kívül még nem találtam eredményesebb dolgot. Bár sokszor az sem jön be.
    Szal, nincs ötletem.:(

Új hozzászólás Aktív témák