- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hát. Ha az aida vagy az everesthome kiírja az alaplaptípusodat,akkor jó esélyed van,hogy az őáltala belinkelt oldal az jó helyre visz el téged. De vigyázz,mert csak a főoldalra visz legtöbbször. Szóval azon belül neked kell kutakodnod.
Az hogy onnan mit töltsél le,azt egészem pontosan nem tudom. Mivel nekem sem mai gépem van,ezért a telepítéseknél volt nekem is problémám,hogy ''not found'', vagy ''not supported'', de akkor is felment és megváltozott a driverem egy-két államánya, vagyis valószínüleg sikerült frissítenem.
De amúgy szernintem egy intel csipszet szoftvernek már elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne írja ki hibásnak a winfosod a procidat.
Amúgy ha te próbálsz rákeresni az alaplapodra és ott ráklikkelni a donwload ikonra akkor ott elvileg találnod kell,mégha nem is mait,de akkor is találnod kell egy csipszet driver-t.
Én az aidán és az everesthome-n kívűl, ja és persze a saját keresgetésemen kívül még nem találtam eredményesebb dolgot. Bár sokszor az sem jön be.
Szal, nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest