- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Hello! Hát akkor a Chieftekről... azt még nem tom! de ha veszek chiefteket akkor 420W-osat veszek!
De ha a Q-tech olcsóbb és jó és elviszi a gépet húzással akkor kóser! Szal akor videokari jó, Nagyon jó, vagy elmegy, vagy Sz@r?
Na Tudom hogy Itt fórumon 20k val olcsóbb a proc, igen asszem gianni bazárjában 33k De hát anyum... Szal kénytelen vok sulinetet!
Oh banyek! Nekem csak most jut eszembe! Nem tom mikor de jönnek a gyámhivataltól (Apum beadta a keresetet a gyereknevelésre) És a mukik jönnek terepszemlére, hogy milyen körülmények között élek meg ilyen hülyeségek!
Szal febr. eleje és márc. vége között vigyáznom kell, nehogy feljöjjenek a haverok meg ilyenek! Mert ha pont akkor jönnek a mukik akkor az már gáz!
Szal max akkor tudjuk ezt megoldani ha már itt voltak a gyámhivatalosok!
Basszus de hülye vagyok!!!!!!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest