- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Megmondom az őszintét.
Én annyira nem is szeretek tuningolni. Én inkább azt szeretem ha egy cucc alapból állati erős. Szal alapból tudja azt,amire gyártották.
Tehát én most a 3 gigás procimat nem fogom azért huzogatni,hogy picivel többet tudjon. Inkább veszek videókarit és kész vagy még memóriát..
Föleg az előbbit,mert a vertex árnyékoló hiánya már az agyamra megy,mert a mai napig tele van a világ olyan új játékokkal,amik elmennének egy gagyi gépen is,de mivel az indítómenüjébe be van építve egy olyan modul,ami ellenőriz egy-két paramétert a configodból és,hogy ha gyengébbet talál,akkor nem engedi futtatni.
Pedig a karimmal rengeteg mai kártyát lenyomok simán (nem az X800-asra gondolok),mert ez a játékok futtatásában és a tesztekben pontosan látható és közben az én karimon egy nulla játék,aminek csak a readmejében van ajánlva,.hogy vertex árnyékolással szebb a kép,akkor az már elsem indul a gépemen. De egy ratyi fx5200-ason pedig elmegy. Nem számít az,hogy azon a 10fps-t sem haladja meg,de azért inkább azon megy el,minthogy vertex nélkül nálam pl 50-60 fps-en.
Szal irgum-burgum a játéktervezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs