Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Megmondom az őszintét.
Én annyira nem is szeretek tuningolni. Én inkább azt szeretem ha egy cucc alapból állati erős. Szal alapból tudja azt,amire gyártották.
Tehát én most a 3 gigás procimat nem fogom azért huzogatni,hogy picivel többet tudjon. Inkább veszek videókarit és kész vagy még memóriát..
Föleg az előbbit,mert a vertex árnyékoló hiánya már az agyamra megy,mert a mai napig tele van a világ olyan új játékokkal,amik elmennének egy gagyi gépen is,de mivel az indítómenüjébe be van építve egy olyan modul,ami ellenőriz egy-két paramétert a configodból és,hogy ha gyengébbet talál,akkor nem engedi futtatni.
Pedig a karimmal rengeteg mai kártyát lenyomok simán (nem az X800-asra gondolok),mert ez a játékok futtatásában és a tesztekben pontosan látható és közben az én karimon egy nulla játék,aminek csak a readmejében van ajánlva,.hogy vertex árnyékolással szebb a kép,akkor az már elsem indul a gépemen. De egy ratyi fx5200-ason pedig elmegy. Nem számít az,hogy azon a 10fps-t sem haladja meg,de azért inkább azon megy el,minthogy vertex nélkül nálam pl 50-60 fps-en.
Szal irgum-burgum a játéktervezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest