Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Ja és mégvalami: menetrendváltozást nekem is sikerult kifogni. Pontosabban nem menetrendváltozás, hanem útvonalváltozás volt. A buszra semmi nem volt kiirva, hogy nem arra megy amerre eddig. Én békésen felszáltam, majd amikor egy elágasásnál elkanyarodott a busz nagyon meglepődtem. A melletünk levő faluban aztán leszáltam és hazasétáltam (kb 50 perc séta volt). Szerencsére nem magányosan baktattam, mert a volánbusz jóvoltából akadt utitársam is. Ő se tudott a változásról. Mára ennyit. Ha eszembejut még valami (100%) akkor írok még. (Az eset tavaj január első hetében történt)
-
Drótszamár
őstag
Sziasztok! Túl sok jó tapasztalatom nekem sincs a volánnal. Immár 6. éve buszozok mindennap budapestre. A buszok szinte sosem tartják a menetrendet. Ha egy busz 8:05-re van kiiírva akkor tuti hogy 8:02-kor elmegy. A következő ami 8:45-re van írva az 8:55-re talán megérkezik. Nem egyszer előfordul, hogy kimarad egy járat. Tavaj 1-re kellet mennem központi matekot írni, és vajon mikor maradt ki a járat? Nem fogjátok kitalálni pont akkor :)
Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Extraflame pellet kályha
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest