- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Den
veterán
''Egy nagy lópikulát nektek! Képesek vagytok pár kilométeres út miatt várni 20 percet egy villamosra''
Nos ez nem ilyen egyszerű. Én az életem felét vidéki kisvárosban éltem le, másikat itt budapesten. Ezért merem azt mondani, hogy aki nem itt él az nem tud fogalmat alkotni az itteni közlekedésről. Vidéken kocsival 11 perc volt átmenni a szomszéd városba, itt a szomszéd kerületbe tovább tart. Nem olyan egyszerű, hogy légvonalban 1,5 km azt szevasz. Biciklivel úton életveszély, járdán vagy a gyalogosoktól vagy a parkoló kocsiktól nem lehet. És a másik fő gond. Ha valahova elmész bringával nincs hova tenni azt. Az uccán hagyni szinte biztos lopást vagy rongálást jelent. És arról ne beszéljünk mennyire egészséges csúcsforgalomban a mozgástól jó mélyen tüdőre szívott kipufogógázokkal teli levegő. -
Biaggio
őstag
Vidéki nagyvárosban lehet biciklivel közlekedni, Budapesten nem:)) :))
Én alapvetően optimista természetű,budapesti és vasútbarát vagyok:)
A BKV szintén ráerősít, BKV Plusz, 3-as (hannoveri) villamos, már tesztelik az új trolikat, egyszer talán 4-es metró is lesz:D
A Volán pedig azon múlik, melyik Volán társaság és milyen távra. A helyi járatok tényleg kritikán aluliak, a távolságiak szerintem fejlődnek. Biztos, hogy van még mit javítani, nincs velük sok tapasztalatom.
Haladunk, csak lassan... :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17 - alap
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest