- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
launcser
senior tag
hát a volán már csak ilyen
én 1,5 évig jártam haza busszal Kecskemétre, idefele vonattal hogy megosztva legyen
volánbuszra számszerint 3x nem FÉRTEM fel, úgyhogy sofőr egyszer rám is csukta ajtót hogy ne szálljak már fel, mert ő nem hajlandó betömöríteni népet, meg volt hogy az utolsó autópályás járat volt ilyen problémás, így lehetett várni következő buszt aminek ráadásul 45 perccel több a menetideje
ez felveti azt a kérdést hogyha fullon van egy busz, mértnem küldenek még buszt, annak is minden ülőhelye megtelne, távolsági járaton nem biztos hogy frankó egy pózban több mint 1 órát állni
ha felfértem, 10/8 alkalommal volt úgy hogy fullos busz és álltam mint f*sz a lakodalomba végig, volt olyan hogy 2 órát egy pózben péntek délután
pontossággal szerencsére nem volt gond, néha indult csak késve mert mire felszállt egy 50 fős buszra 120 ember az több idő volt mint gondolták a vezetők akik 5 perccel indulás előtt nyitották ki ajtót amikor a tömeg már az előző busz indulása óta ottszobrozott
ha ültem akkor meg lábam nem fért el sehogy se, az ülések olyan közel vannak egymáshoz.. pedig még 180 centi se vagyok, mit mondjanak a magasabbak
ráadásul volánon csomagok se férnek el, alap hogy a lenti csomagosi meg van telve, fent meg ha tele van a busz és én se férek el a csomag mit mondjon..
ezért járok azóta csak vonattal, hely mindig van, csomag nyugisan elfér, ára kb ugyanannyi sőt inkább olcsóbb, gyorsasága az még nem a legjobb, kicsivel lassabb, de már nem sokkal (Kmét-Bp vonal buszon 85, vonaton 106km)
na én is leírtam szenvedéseimet :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest