Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
ok
-
Dr. Romano
veterán
*
-
Dr. Romano
veterán
*
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ööö... jó kérdés

Neked a lista jön be így? Mert semmi extrát nem csináltam, csak betettem a képet
Lehet a böngésződben van valami feature, ami alapból kicsinyíti... -
Dr. Romano
veterán
Nyugodtan jöhetsz a topicba már most is! Nincs kell magasszintű legyél stb, nincs semmi kritértium, szívesen várunk mindenkit!

(haver egy integrált gf 6150-el tolja, nála is szaggat "picit", de jól nyomja így is
)Csak most egészíteném ki a hsz-t a ventrillós dologgal, de nem volt időm még befejezni

-
Dr. Romano
veterán
Üdv Mindenkinek!
Ez a játék egy teljesen ingyenes online autós játék, de ami a legfontosabb hogy a magyar Invictus cég munkája!
Összefoglalót nem írok mert azt már megtette egy Gamepodos cikk keretében Sh4rKy kolléga. Olvassátok figyelmesen.Légyszi minden új játékos írja meg priviben a játékban használt nicknevét, hogy fel tudjam írni a listára, köszi!
--------------------------------------------------------------------------------------
MaciG kolléga kiegészítése:Kész a ventri szoba!
A xerver adatai:Hostname or IP : sly.hu
Port number: 3784
Passworld: slyventriAz (AB)^fan club jelszava „mehkaptar” a Project Torque szoba jelszava pedig „prohardver”
Aki esteleg nem tudná hogy kell beállítani az ITT megtalálja részletesen leírva. (Firefox-al nem biztos ,hogy megnyitja ,de IE-vel tuti )
A ventri INNEN tölthető le.
Ezzel a verzióval biztos működik, a többivel nem tudom, egyszer egyik haveromnak nem ment egy másikkal, hogy az mért volt nem tom, lehet ő volt a béna
Egyenlőre itt van Az (AB)-n belül, de hétvégén lesz neki egy teljesen különálló szoba is csinálva, ugyanezen a xerón.
Ha valaki nem ért valamit írjon PÜ-ben.
--------------------------------------------------------------------------------------
A JÁTÉK LETÖLTÉSE!!PH-s tagok PT-s nickjei
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Dr. Romano
veterán

végre

-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Cool, nem is tudtam hogy van ilyen próba topic. Ha tudom akkor nem a felesleges hírdetéseimet barmolom szét!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest