Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány segédanyag a Paypal használatához
Kártya hozzáadás a Paypal fiókhoz
Letöltési link.Konverzió beállítás bankkártyához, ne a Paypal árfolyam legyen használva
Letöltési link.Paypal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára:
Letöltési link.Paypal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak pénzküldés:
Letöltési link.Paypal egyenleg gyors feltöltése pénzzel a Add funds to your account instantly használatával.
Gyorsabb, mint a normál Unicredit-es számlára történő sima Top Up utalás!
Letöltési link.Paypal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja
Sok embernek gondot okoz, ha valamilyen gondja van a megvásárolt termékkel, költséges a visszaküldése és ezért inkább lemond róla.
Ha vissza kell küldenünk az eladónak a terméket (és PayPal-el fizettünk), lehetőségünk van a visszapostázás díját a Paypal-n keresztül visszaigényelni. Évente 12 alkalommal, alkalmanként maximálisan 9300 Ft-ot térítenek vissza, nem kötődik hónapokhoz. Csak az eladó által vállalt visszaküldési időtartam alatt. A Return megjegyzés napjai.
A dokumentumban leírtam hogyan működik.
Letöltés.Az oldal elérése
Paypal Refunds ReturnGyakran ismételt kérdések Paypal-el kapcsolatosan (teljesség igénye nélkül)
Kérdés: Azt olvastam, hogy nem jól adtam meg a nevemet a regisztrációnál.
Válasz: Vannak régi anyagok az Interneten, ahol tényleg helytelenül írják a névcserét.
A helyes sorrend:
First name = keresztnév
Last name = vezetéknévKérdés: Kaptam értesítést, hogy felfüggesztették a Paypal fiókomat és aktiváljam újra a megadott linkre kattintva. Mit tegyek?
Válasz: Ez egy adathalász e-mail lehet. Ha nem a Paypal alábbi címeiről jött, akkor átverés.
Ezek a Paypal hivatalos e-mail címei:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
paypal@e.paypal.com, de ezt csak akkor használják, ha a felhasználási feltételek változnak.Kérdés: Paypal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 3-5 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés –refund- ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára.Kérdés: Ezen az új Paypal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a Paypal egyenlegen lévő devizákat konvertálni?
Válasz:
Belépsz
PayPal balance-ra katt
Manage currencies-kattKérdés: Ebben a hónapban lejár a Paypalhoz adott hitelkártyám érvényessége. Mit tegyek?
Válasz:
Ha nem változik a kártya száma - folyamatos frissítés -, akkor csak a dátumot kell módosítani. Utána mindenképp célszerű a konverziót újból beállítani, csak rá nyomni egy frissítést arra is tulajdonképp.
Belépés után
Bank accounts and cards
Katt a kártyára
Alatta Edit
Expiration date át írni,
kell a CVC kód és SaveKérdés: Vásárlás esetén a Paypal vagy a bank vált kedvezőbb árfolyamon, ha kártyával fizetek?
Válasz: A banki váltás a jobb. A beállítás egy lejjebb lévő útmutatóban.
Kártyával történő vásárlás esetén a kártyakibocsátó árfolyamai, a bankok ez alapján számolják el a vásárlást. A konkrét szabályok az adott bank kártya szerződési feltételeinél.
Itt lehet megnézni a Visa kártya árfolyamokat.
https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates
Itt lehet megnézni a Mastercard kártya árfolyamokat.
https://www.mastercard.com/hu/consumer/currency-converter.htmlKérdés: Szeretném a ……..Bank számlaszámomat felrögzíteni a Paypal fiókom alá, de nem sikerül.
Válasz:
1.Nem a kártyához tartozó számlát – alszámlát - kell hozzáadni. Azt, amit az általános pénz fogadásra és utalásokra használ.
2. Csak a számokat szóköz, kötőjel nélkül, 24 szám, ha az utolsó 8 számjegy 0, akkor elegendő az első 16 számjegy.Kérdés: Nem tudom a kártyámat a Paypal fiókhoz hozzárendelni, pedig minden adat jól van megadva.
Válasz: Célszerű felvenni a kapcsolatot a Paypal ügyfélszolgálattal. Itt bármely kártyás probléma jelezhető.
Belépés után
Message Center
Create New Message
Téma: Bank Account/Credit Card
Altéma: Credit Card/Debit Card – Add/Remove/Edit
Szükséges a kártyaszám utolsó 4 számjegye is.Kérdés: Hogy tudom feltölteni a Paypal egyenlegemet?
Válasz:
A Paypal egyenleg két módon tölthető fel bankszámláról.
Belépés után a Paypal balance alatt
1. Top Up ez az Paypal Unicredit Bankszámláján keresztüli egyenleg feltöltés, utalni a saját nevünkre szóló bankszámláról 3-5 nap
2. Add funds to your account instantly választása, amikor a saját bankon belüli utalással, rövid időn belül (2 perc- 1 óra) töltjük fel a Paypal egyenleget. Itt más számláról is mehet a pénz.
3. Egy másik Paypal fiókos küld pénzt.Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a Paypal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Válasz:
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 109180010000000115050684
Közlemény: Csak a Transfer ID, semmi más.Tippek:
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.Az új cím hozzárendelése a regisztrált bankkártyához.
Amikor beírjuk az új címet
My Profile
My personal info
Address
Update
Add Street Address
Alul látható az adott kártya az Associated Credit Cards-nál, ott bejelölni a kártyát a mentés előtt és kész a hozzárendelés az új címhez.Ha Top Up-al lett pénz utalva és lemaradt vagy nem jól lett megadva Transzfer ID.
Belépés után
Message Center
Create New Message
Téma: Bank Account/Credit Card
Altéma: Add/Withdraw funds
Üzenet (angolul):
Ekkor (dátum), ilyen bank (bank neve), ilyen……….. számú számlájáról, ennyi……… összeg lett utalva.
Ennek az utalásnak ez a -adott bank- …………utalási azonosítója.
Lemaradt az én transzfer ID-em amely ez.................., és ez a Paypal azonosítóm (az e-mail)………….amelyhez tartozik.
Kérem Önöket könyveljék le az összeget a fiókomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest