Új hozzászólás Aktív témák

• gigabytman

tag

Sziasztok, hdsentinel köszönöm az infót!

Ma hajnalban befejeződött az újrainicializálás teszt, 104-óráig tartott. Minden rendben az új HDD-vel. Most így néz ki a gépem:

1-HDD: Maxtor 250GB-os: XP-rendszer+adat
    2-HDD: WD 500GB-os: WIN-7-rendszer+adat
    3-HDD: Hitachi 2TB-os: Csak adat

2 darab HDD-ét akarok meghagyni a gépben, egy rendszert (XP+WIN-7) + a 2TB-ost adatnak, ezért teszteltem a rendszer HDD-ket is, hogy hosszú távon melyik lenne megbízható. Eredmények:

1-HDD: Maxtor 250GB-os: XP-rendszer+adat:
    -rövid ön-teszt rendben
    -részletes ön-teszt rendben a kondíció 100 százalékos, nincs vele dolog

2-HDD: WD 500GB-os: WIN-7-rendszer+adat
    -rövid ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
    -részletes ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
    Kondíció 90%: van 4db. hibás és 10db. gyenge szektor
    -felület teszt olvasás:nem sikerült a meghajtót zárolni a kizárolagos használathoz....
    Ezeket a teszteket úgy futattam le, hogy a WIN-7 rendszer volt indítva.

Újra boot-oltam de most az XP-és rendszerrel ami egy másik HDD. Azt gondoltam, hogy most sikerül az olvasási teszthez zárolni a meghajtót. Eredmények:

-rövid ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
    -részletes ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
    Kondíció 85%: van 4db. hibás és 18db. gyenge szektor, 5%-ot romlott a kondíció és megjelent+8 gyenge szektor is.
    -felület teszt olvasás:nem sikerült a meghajtót zárolni a kizárolagos használathoz....tehát egy másik HDD-ről tesztelve sem tudja zárolni a meghajtót. Megnéztem , hogy a lapozó file nincs-e kiterjesztve más partíciókra, de nem. Intézőben nem fut semmi.

Kérdésem: mit kellene tenni, hogy zárólni lehessen a meghajtót és egy olvasási felület tesztet tudjak futatni?

Új hozzászólás Aktív témák