Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten

Novemberben fog megjelenni a nagy sikerű Assassin's Creed játékok következő epizódja.
Ez is multiplatform címként jelenik meg. Bízzunk benne, hogy a pc-s verzió is a konzolos verzióval egyidejűleg jelenik meg. Habár, az eddigi tendenciát látva, ez nem valószínű.
A játék Ezio történetét viszi tovább és egyúttal le is fogja zárni azt, 50-es éveiben fog járni a főhős. A helyszín Konstantinápoly lesz.
Új mozdulatokat fog tanulni. Lesz egy új, zipline nevű rendszer is, amivel gyorsabban körbe lehet járni a várost.
Az eagle vision is fejlődik, ezentúl eagle sense lesz a neve, követni lehet vele az őrök útvonlát is.
A játékban Altairt is lehet irányítani. Bővebb információ erről még nem derült ki.
A multiplayer rész is további finomításokon fog átesni. Lesznek új módok is, több karakter.A játék kreatív igazgatójával készült egy riport. Beszél a játék feljesztéséről és a történetről is.
Az interjúból az alábbiak derültek ki:
Altair
és Desmondtörténete is a végéhez ér. Az egyszer megjelenő harmadik részben teljesen új főhösöket kapunk (Tehát, lesz harmadik rész). Rengeteg szál nyitva marad még a Revelations befejeztével: a Minerva, Juno és rengeteg világvége utalás. Ahogy közeledik a 2012-es év, egyre aktuálisabbá válik a franchise.Ahogy az előbbiekben írtam, lezárul a
3 főhős története. A Revelations minden ilyen szálat elvarr, lezár minden kérdést. Magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos Ezio a sorozatban, mi a pontos szerepe, milyen szerepet játszik ebben Altair és végül, hogy Desmond mit is keres a történetben.UPDATE:
Elnézést az az előző infokért. Láthatjátok, Desmond nevét áthúztam, az ő története nem biztos, hogy le fog zárulni. Most olvastam az AC ogi honlapon, hogy Desmond története nem zárul le. Ennek hatására megnéztem a kreatív igazgatóval készült riportot és arról nem tett említést, hogy Desmond története is lezárulna.
Azért került bele az ellentétje először, mert akkor nem néztem meg a videót és megbíztam egy másik magyar oldalban, ahonnan az infokat szedtem. Ott ez volt leírva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Syl: UPS - te áldott!
- BestBuy topik
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest