Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Hi!
Sokszor hallani, hogy a Gigabyte MA-770-DS3 lapban nem ajánlott nagy fogyasztású procikat túlhajtani a gyenge processzort ellátó tápáramkör miatt, és mert rosszul teljesít a nem létező hűtése a FET-eknek
. Ezért gondoltam egy merészet, és a fejembe vettem, hogy márpedig megoldom a FET-ek hűtését. Több alkalommal lehetett már látni, hogyan oldják meg a fórum társak az északi híd hűtését gyári, vagy saját készítésű hűtőbordákkal.
Én egy Slot A-s
hűtőborda átalakításában
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezért gondoltam egy merészet, és a fejembe vettem, hogy márpedig megoldom a FET-ek hűtését. Több alkalommal lehetett már látni, hogyan oldják meg a fórum társak az északi híd hűtését gyári, vagy saját készítésű hűtőbordákkal.