Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Vélemény pár meccs után:
6.éve hogy mindig kipróbálom a 2 rivális focis játékot,és mindig a PES nyer(tavaly utcahosszal nyert,most még inkább nem mondanék véleményt a FIFAról).
A grafika szép,a játékosok mozdulatai megint szebbek,kidolgozottabbak lettek.
A menü nagyon tetszik.a pasz és lövéserősség régi dolog,annakidején ez így müködött minden valamirevaló focis játékban,csak a lebutított tömegjátékok hozták be az automata részt bele.Persze ez nem jelenti azt hogy nem kellett nekem is szokni hiszen évek óta nem foglalkoztam vele milyen erősen nyomom azt a gombot.rögtön a 3.nehézségi szintre állítottam(nem ugrik be a neve),a controller(logitech chillstream)belővése miatt egy sima exhibition meccsel kezdtem,anglia-honduras.nos kaptam egy hármast! Annak ellenére hogy a 2.félidőben lejátszottam őket,gólt nem tudtam rugni,és cserélni sem! Hová dugták a menüben a játékoscserét?!
Egy rossz olasz bajnokin éreztem magam a szekérnyi taktiai fault miatt.rendesen tördeli a játékot a gép!
2.meccsre visszább vettem a nehézséget a 2.fokozatra.Nos Costra Rica ellen 1-1 lett,és nem én lőttem a gólt!
(öngól).Röhej mert nem volt helyzetük sem.
Szokni kell még ezt! Lehet a master league-t a leggyengébb fokozaton kezdem szégyenszemre,aztán csak belejövök! a Become a legend mód remélem nem változott,mert tavaly nagyon szerettem,ha kipróbáltam majd véleményezem!
Eddig egy 4-es alá kétszer aláhúzva!
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(öngól).Röhej mert nem volt helyzetük sem.