Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
- 

peestee83 aktív tag 
- 

peestee83 aktív tag válasz  Attila xy

üzenetére Attila xy

üzenetéreÉn is visszatértem tegnap az ICS-hez :-) 
 Én már felhőbe mentek minden személyes adatot - el ne vesszenek. Annyi, hogy regisztrálsz a neked tetsző szolgáltatás. Google drive-nál meg ha van gmail fiók, nem is kell. Az asztali géphez is lehet kliensprogramot telepíteni, ami megkönnyíti a használatot. És androidra is elérhetőek playből. Így bármelyik eszközön elérheted őket. Nem bonyolult a használatuk, leírnak mindent lépésről lépésre :-)
- 

Schanyee senior tag válasz  Attila xy

üzenetére Attila xy

üzenetéreGoogle drive az 5GB-ot ad és nem kell hozzá net, létre tudsz hozni a gépeden egy mappát amibe beleteheted a fájlokat és már tölti is fel, plusz mobilon/tableten is van offline elérhetőség, csak be kell kapcsolni az adott fájlnál és onnantól elérhető bármikor. Szerintem ez addig ad 5GB-ot, amíg meg nem növelik, a nagyobb tárhelyért kell csak fizetni. A bittorrent sync lesz még érdekes, ha elkészül a mobil kliens. Ott nincs szerver, több eszköz között akkor szinkronizál ha legalább kettő egyszerre fut. Pl fotók biztonsági másolatához elég jó program. Meg ha egyszerre több gépet használsz és kellenek fájlok, és nem gond hogy amíg áttöltöd egyikről a másikra mindkettőnek mennie kell, akkor jobb mint a drive meg a társai, mert nincs méretkorlát és nem is egy idegen szerveren tárolod a fontos adatokat. 
- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreAkkor lehet én emlékszem rosszul, és nem végleges.... 
 A Drive 5 GB ingyen tárhelyet ad, a fájlméret korlátlan, de bizonyos megkötések vannak, például exe állomány nem tölthető fel rá, mert veszélyes. Itt van beállítás, hogy offline módban is elérd a dolgokat - még nem próbáltam.
 De én többet is használok, jól jön az ingyen tárhely.
 A felhő alapú tárolásnál - letöltésnél - módosításnál alapkövetelmény az online elérés.
- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreMelyikre gondolsz?  
 A SugarSync? Nem, az örök - ha jól tudom (vagy amíg be nem csődöl a cég)...
 De van bőven választék:
 - Dropbox
 - Box
 - SkyDrive
 - GoogleDrive
 És ezek ugye csak a nagyobbak.
 Ha a SugarSync-re gondolsz, akkor az nem rossz, tetszik, hogy PC-n nagyon gyorsan szinkronizálja az adatokat, de a többi eszközön is Bár jobban használom a Box-ot, mert anno a SONY telefonnal 50 GB tárhelyet adtak, ami azért nem kevés Bár jobban használom a Box-ot, mert anno a SONY telefonnal 50 GB tárhelyet adtak, ami azért nem kevés 
- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreNem kell félni a frissítédtől, nem ördöngősség. Korábban már én is írtam ide a frissítés menetét, de a hivatalos oldalon is fent van,könnxű megcsinálni :-). Én Operát használok, meg vagyok elégedve vele - bár Chromenak jobban örülnék, de nem megy vele. Ha küldesz egy linket, honnan néznél filmeket, megpróbálhatok segíteni, hogy hogx lehet megoldani. 
- 

- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreNekem az alap lejátszó is mindent visz, amit eddig próbáltam. Tanácsot ebben nem tudok adni, milyen lejátszót tölts le - mindenkinek más a favorit  
 Csak net előfizetéshez nem tudok ötletet adni, nem ismerem őket. A lényeg, hogy előtte nézd meg, milyen USB-s modemet támogat a tab: link Ezekkel biztos működik a 3G@snorbis2:azokat kezeli, amik nem igényelnek külső áramforrást.... De a puding próbája az evés. Le kell tesztelni. Fagyást még nem tapasztaltam, típushibáról sem tudok. Ami érdekesség: Google Chrome nem kompatibilis vele  (eddig) (eddig)
- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreA honlapról le kell tölteni az ICS file-t (vagy én is felraktam, innen) 
 Összekötöd a tabot a számítógéppel, és felmásolod a fájlokat, amike a zip-ben vannak az SD kártyára - belső tároló nem jó.
 Fontos, hogy ha frissítesz, minden adat eltűnik majd a tabról, érdemes előtte biztonsági mentést csinálni, ha vannak személyes adatok.
 Hogy biztos jó legyen, én csináltam frissítés előtt egy gyári beállítások viszaállítását is a tabon, minden adatot - személyeseket is - töröltem.
 Ha megvan, kikapcsolod a tabot, majd a hangerő le gomb+ bekapcsoló gombbal indítod el - ekkor már ne legyen a számítógéphez kötve - és megcsinálja a frissítést.De a zip fájlban egy dokumentumban is le van írva  
- 

üzenetére Attila xy

üzenetéreElméletileg a 4.1-es frissítés gyorsaságot hoz a tabnak, meg egy -két apróságot. Nem nagyon veszel észre változást rajta. A részletes leírást itt találod az android fejlődéséről: link Filmek letöltését neked kell megoldani, tppeket nem adhatok...  
 Ajánlatos egy SD kártya a tabhoz, annak a mérete határozza meg, mennyi fér rá filmből (és a film mérete, természetesen).A rootolással teljes hozzáférésed lesz a géphez, olyan dolgokat lehet vele elérni, amiket alapból nem enged a tab. Például custom rom telepítése, és egyéb nyalánkságok - de átlagfelhasználónak nem biztos, hogy szüksége van erre.) Cikk a rootról: link Megbízható hely, ahonnan alkalmazás tölthető le? Play. Szokták frissíteni a programokat, emiatt nem kell aggódni. Ha máshonnan szerzed be a dolgokat, nagyobb az esély a kártevőkre. Delerium: mennyire vált el? Ha nem csak egy kis illesztési gond van, ajánlatos visszavinni a boltba, hogy garanciálisan csinálják meg. Nem érdemes hagyni, hogy jó az még, úgysem lesz semmi. Ha nem fizikai sérülésből származik (feszegetés, leejtés), akkor kötelesek megcsinálni neked. 
- 

Delerium senior tag válasz  Attila xy

üzenetére Attila xy

üzenetéreHello. 
 A Pro Duo-ban nincs 3G modem, telefonálni nem lehet vele. Támogatja a 3G modemeket amivel mobilnetezni lehet. Ha 4.0 azaz Ice Cream Sandwich van a gépeden akkor lehet frissíteni. A Prestigio honlapján fent is van. Root az meg akkor kell ha esetleg módosítani akarsz a tabon, vagy komoly terveid vannak vele, nem pedig átlag felhasználó vagy. Játékokat és programokat Google Play-ről tölthetsz le vagy különböző letöltőoldalakról amik Android programok név alatt futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(eddig)
 (eddig)