Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
Sziasztok!
Én is beléptem a fagyi klubba. Jelenség ugyanaz: JB, downgrade, ICS. Pár hónap után egyszer csak megáll az indító logónál. Power vagy Resetre kikapcsol, s majd újraindításnál ugyanott megáll. Power és Volume+/- esetén szintúgy. Fagyis állapotban az USB-je nem működik. USB+Power+Volume+ esetén M3-chip-nek felismeri a gép, de semmit nem tudok vele csinálni. Guglizás során csak sorstársakat találtam akik vitték a szervízbe, és azóta nem jelentkeztek
Viszem én is, és majd mesélek... -
teptep
őstag
Szervusztok!
Apróság, de engem bosszant: MX Player fényerőt lehúzom nullára és teljesen eltűnik a kép. Anno amikor 4.0.4 volt rajta, akkor nullás fényerőnél még használható képet mutatott, amikor az MX Player csuszkát nullára húztam. Upgrade 4.1, még ekkor is jó volt. Gyári alap, downgrade 4.0.4, Gyári alap, MX telepít... na, ekkortól csinálja. Nem tudok rájönni titkára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszem én is, és majd mesélek...