Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz
BazsiBazsa1
üzenetére
Nálam megy a Total Commander is és a Contract Killer 2 is, semmi bajuk (utóbbinak annyi, hogy baromi nehéz és el is akadtam benne, persze nem fizettem semmire).
Más, elvileg van ezekhez 5 giga felhő szolgáltatás? Az hol van, vagy mi az? Hogy lehet szert tenni rá? -
fordjee
aktív tag
Nálam a hibák.
Baromi halk fülessel.
Világos képernyőnél piros pixel az óránál. Nem zavaró, de ott van.
Lelógó kijelző, be lehet látni mögé.Minden más frankó, megtartom.
-
fordjee
aktív tag
Hát én vihetem vissza a pro duom. Szar a fülhallgató csatlakozója. Remélem meg tudják csinálni.
-
fordjee
aktív tag
Fülessel teljesen halk max. hangerőn. Másnál esetleg?
-
fordjee
aktív tag
válasz
paramedic
üzenetére
Bocs, tegnap csak ennyi időm volt írni. Dec. 1-jén délelőtt néztem, 4 vidéki városban volt még, ami vihető volt. Székesfehérváron lefoglaltam, hogy érte megyek majd, de aztán nem tudtam, így fölkértem Pestre, ami 3 nap volt. Szerdán megérkezett, tegnap megvettem.
1-jén kb. 16 órakor néztem és már nem volt sehol sem vihető állapotban. Mindenhonnan elvitték. Mákom volt, hogy délelőtt lefoglaltam. Nem az Edigital hibája volt, 2-án már valóban nem volt náluk. -
fordjee
aktív tag
Nah, elhoztam az utolsó pro duot az Extreme-ből. Most már csak meg kell ismerkednem vele

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest