Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Van szabály. Nem kell nulláig lemeríteni és rajtahagyhatod töltőn 10 óráig is, amikor az elektronika úgy érzi megkapta jelzést úgyis lekapcsolja a töltést. Ezt csinálhatod élete végéig, akkor sem fog másképp viselkedni. amivel élettartamot ténylegesen lehetne növelni, az a hőmérséklet csökkentése. De ez tabletnél eléggé kivitelezhetetlen.
-
bumbalaci55
tag
Lehet hülyeség de én kisütöttem az aksit csutkára merítettem kétszer +10 óra töltés lehet én vagyok a süsü még egyszer bocs csak leírtam .Rootolni nem fontos szerintem jó így nekem másnak nem tudom milyen progikat akar rátenni nekem csak játékok kellenek . lehet kapni bárhol ilyen mikroszálas kendót a finomabb félét én egy ilyet befogtam csak kizárólag kijelzők takarítására. Fóliát lehet én is rakok rá de valami jobbfélét kellene.
Egyébként minden szuper; fagyás semmi, üzemidő jó, játékok mennek, szipiszupi gép én is best buyt mondanék ha lehet egy pici apróság a giroszenzor nem pontos de lehet van rá valami ha tud valaki megoldást akkor az jó lenne valami kalibrálás...+ picit szagos a töltő (égett műanyag)
-
dom1n0
őstag
Szia!
Én a mediamarkt-ban vettem nexus7-hez való fóliát, ebből oldalt kb fél centit kellett lenyesni, a többi stimmelt, és jónak tűnik minőségben is.
Adnak hozzá törlőt is amivel le lehet szedni a rárakódott piszkot
Lítiumos akksik már nem kisűtősek, semmi extra nem kell szerintem.
Én nyomtam egy factory resetet és nem engedtem hogy az appokat feltegye, ami kell manuálisan feltettem.
Kötelező progik (számomra): Angry Birds összes, Garfield Diner dolphin browser mini (jelentősen gyorsabb a gyárinál)Üdv, Andris
-
Mezcal
addikt
Pont erre való fóliát nem találtam, de találsz más 7-es tabra valót vagy nagyobb kijelzőre és hozzá illeszted.
Szemüvegtörlő nedves papírral tisztítom, majd szarvasbőr törlővel és olyan lesz mint újkorában.
Elsőre csinálhatsz egy kisütést a rendszer miatt, aztán feltöltöd és nem kell foglalkoznod vele.
Jön a gyári 4.1 Jelly Bean rá, külön ROM-ról nem tudok. -
Semm1
tag
Lesz még náluk, csak most nincs raktáron, ezért írják, hogy már nem forgalmazzák. Én 27.-én rendeltem meg, és tegnap mehettem érte.
Kösz itt is a segítségeket, amiket olvastam. Tegnap estém már teszteléssel ment el,eddig minden jó!:-)
Kis értékelőt írok...
A kijelző nagyon szép, a TN/Film monitorom után. Nekem azért sikerül megakasztanom jobban is, de ez az én hibám, rengeteg lapot nyitok meg a böngészőben, gyorsan-sokat lépkedek vissza...De tényleg semmi panasz a sebességre, pedig még kell egy kis idő míg átállok az asztali gépem sebességéről, persze tiszta volt, hogy a kettő nem lesz ugyanaz. Pár programnál sajnos előfordult, amit használnék, hogy nem kompatibilis a géppel, ez a hardver miatt van? Pont az eddig egyetlen megvett alkalmazásom, a PowerAmp nem jó, de találtam egy egész jó alternatívát, az Xplay-t, ahhoz képest, hogy ingyenes, elég sok minden van benne. A zene minősége kihangosítva már nem jó, egy Maxell Metallics-on hallgatva az equalizer-rel nekem megfelel. Minőség ezért az árért szerintem nagyon jó. Kamerát nem kell ragozni, mert egyszerűen csak van, de nem jó. Már egész jól belaktam, fent van minden ami kell nekem/nekünk, és eddig úgy néz ki, hogy jól elleszünk a géppel.
Most ennyit sikerült írnom, a gépről írva.:-)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Lenovo TAB M11 tablet
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi