- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
Alteran-IT #1683 üzenetére
Ez mi?
Ugyanannyiért jobbat? Fel is néztem az oldalukra.
Zagyvarékason lakom szóval szépen kiválasztottam ezt a települést. Analóg csomagban vagyunk.
Az oldalon rákattintok arra, hogy Televízió > Analóg csomagok. Na mit ír ki?
Kedves Ügyfelünk! Analóg csomagjainkat ezen a településen már nem értékesítjük, kérjük válasszon PR-DIGITAL programcsomagjaink közül
A számlán is azt írja, hogy PR-Delta. Ez még a régi analóg tv csomagnak a neve.
Akkor én most hol élek?A Middle csomagot lehet használni Zagyvarékason, szóval az kéne nekem.
Ehhez a digitális tv-hez nem nagyon értek, mert ugye még nem volt ilyenem.
Ehhez kérnék tanácsokat!
Azt írja: médiaeszközre (set-top box vagy DVB-C tuneres kártyafogadóval ellátott készülék esetén CA Modul + kártya) lesz szükség.
Hát nekem nincs ilyenem. Ha a set-top box mellett döntök, akkor érdemesebb vennem egy sajátot, nem?
Mert a modememnek is van bérleti díja és gondolom ennek is lesz. + Egy ismerősömnek (ő t-home-os) a szolgáltatótól kapott set-top boxa van, amin van usb aljzat, de több fajta kódolású videó fájlt nem játszik le, szóval ezért lenne nekem előnyösebb egy saját.
Vagy ez hülyeség? Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külpolitika
- Politika
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest