Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

Ki kell írnom magamból. Hú de felidegesített ez a .... Router :((( Hónapokig tűrtem, hogy újraindulgatott, vagy nekünk kellett újraindítani, mert 3-4 naponta csak úgy szinte 0 lett a sebesség 100%-os wifijel mellett is, PS4 online pedig laggol, kidobál. Bíztam benne lesz valami szoft. frissítés, időm sem volt ezzel foglalkozni. Rendeltem LAN kábelt is, de nem akarjuk kifúratni a falakat....
    Végül elegem lett és cseréltettem ezt a hulladék eszközt. Ez a másik Tech. ugyanolyan használhatatlan. :((( Nem lehet PS4-en online játszani, kidobál. Bekötöttem egy másik Routert, ami nem tudja a 120-as netet, csak 60-at, de PS4-nek az elég lenne. Hulladék Lan1 portját összekötöttem a saját Router Wan portjával, ahogy régen is használtam hibátlanul. Erre ennél nem lehet a két eszköz Wifit használni egyszerre, mert a Techn(o)color elkezd szakadozni. :D (próbáltam több csatornát) Amint kihúzom a saját Routert azonnal jó lesz a net. Ez mi? Másik szolgáltatónál simán működött, hogy 2 Router Wifije egyszerre ment és sosem zavarták egymást.
    Van itt olyan, aki szokott PS4 online játszani? Miért ilyen instabil ez az eszköz 100%-os jel mellett is?

Új hozzászólás Aktív témák