Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Ki kell írnom magamból. Hú de felidegesített ez a .... Router
Hónapokig tűrtem, hogy újraindulgatott, vagy nekünk kellett újraindítani, mert 3-4 naponta csak úgy szinte 0 lett a sebesség 100%-os wifijel mellett is, PS4 online pedig laggol, kidobál. Bíztam benne lesz valami szoft. frissítés, időm sem volt ezzel foglalkozni. Rendeltem LAN kábelt is, de nem akarjuk kifúratni a falakat....
Végül elegem lett és cseréltettem ezt a hulladék eszközt. Ez a másik Tech. ugyanolyan használhatatlan.Nem lehet PS4-en online játszani, kidobál. Bekötöttem egy másik Routert, ami nem tudja a 120-as netet, csak 60-at, de PS4-nek az elég lenne. Hulladék Lan1 portját összekötöttem a saját Router Wan portjával, ahogy régen is használtam hibátlanul. Erre ennél nem lehet a két eszköz Wifit használni egyszerre, mert a Techn(o)color elkezd szakadozni.
(próbáltam több csatornát) Amint kihúzom a saját Routert azonnal jó lesz a net. Ez mi? Másik szolgáltatónál simán működött, hogy 2 Router Wifije egyszerre ment és sosem zavarták egymást.
Van itt olyan, aki szokott PS4 online játszani? Miért ilyen instabil ez az eszköz 100%-os jel mellett is?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest