- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Megcsináltam az összes pontot sikerült is belőnöm az egyenes kötődésű csomópontot, de amikor kilépek belőle, akkor egy alakzatként kezeli az egészet. Tehát nem tudom a pontokat arrébb vinni."
Hát lépj be újra a csomópont szerkesztőbe, aztán oda lehet húzni vonni a csomópontokat, ahova csak kell... -
Remélem jól értem a dolgot...
1. Szabadkézi sokszög: alakzat beszúr
2. Megrajzolod az 1 vagy több egyenesből álló alakzatot, ha be akarod fejezni, nem kell több egyenes, akkor ESC gomb. (Csak klikkelgetni kell az egérrel, úgy lesz(nek) egyenes(ek), mert ha nyomva tartod az egérgombot, akkor tényleg szabadkézi rajz lesz)
3. Az alakzaton jobb egér és Csomópontok szerkesztése
4. Valamelyik végponton (ez fontos) jobb egér és Egyenes kötődésű csomópont
5. Bármely csomópontot megfogva tetszés szerint mozgathatod őket
6. Természetesen az alakzatot egységként is lehet kezelni, lehet mozgatni, elforgatni ill. egyéb transzformációkat is végezni vele -
Hali!
Nem biztos, hogy jól értem...
Tehát mintha egy dián lenne egy flash, azaz beszúrsz egy fix méretű képet, aztán annak a helyére beúszik (vagy akármilyen effekttel) bejön egy másik azonos méretű kép meg még egy meg x-darab kép?
Ha igen, akkor
beszúr kép, animáció valami effekt
beszúr kép, első képhez méretez, valami effekt
beszúr kép, első képhez méretez, valami effekt
...
...
...
beszúr akárhányadig kép, első képhez méretez, valami effektA sok kép közt navigálni meg a Kezdőlap fül/Szerkesztés csoport/Kijelölés lenyíló/Kijelölés panel segítségével tudsz (ott lesz az összes beszúrt kép, megjelenítheted/elrejtheted mindet avagy egyenként is...)
Remélem jól értelmeztem a problémád... (és nem túl későn)
-
-
Slide1.Shapes("Picture 3").PictureFormat.Brightness = 0.5
Ez a slide1-en található, Picture 3 nevű kép fényerejét állítja 0.5-re. (a fényerő 0.0 és 1.0 között állítható, előbbi esetben teljesen fekete, utóbbiban fehér)
Egymásba ágyazol 2 ciklust, az egyik növeli a fényerő értékét, a másik meg amolyan időzítő, hogy milyen gyorsan tegye. Ha nagyon kis értékekkel növeled a fényerőt (pl 0.01 vagy 0.001), akkor időzítő sem kellhet
-
-
-
Így világos, majd megpróbálom reprodukálni a dolgot, bár szerintem úgy nem lesz kivitelezhető, hogy csak simán az új dia lehetőségre kattint a user. Úgy lehet rá esély, ha lenyitja az új dia lehetőséget és az ott lévő opciók közül választ. Most sajnos nem vagyok otthon, itt meg nincs powerpoint, nem tudom megnézni...
-
-
válasz
scott_free #147 üzenetére
Akkor annak csak egy oka lehet, hogy az eredeti bemutatóban is azok nem szövegek.
-
válasz
scott_free #144 üzenetére
Nem találtam beépítve ilyet. Azt teheted, hohy fájl menü/Küldés/Microsoft Office Word
A Word-ben meg lehet formátumra keresni(adott betűtípusra) és mivel dia1, dia2... diaX-ig számozza a diákat a word, így megtudhatod, a PP bemutató melyik diáján és hol van az adott font használva. Kis kerülő, de jobb, mint szemmel pásztázni. -
válasz
scott_free #144 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Mindjárt beizzítom az XP-t, az alatt még az Ofice 2003 van telepítve és megsasolom és jelentkezem. (2007/2010-ben egyszerűen le lehet cserélni a fontokat)
-
-
válasz
BlacKSouL #129 üzenetére
Hali!
Ahhoz 2 dolog kell
1. Max-ra állítani a bekeretezett értéket
2. Csak az PP által támogatott hangformátumot lehet beágyazni pl WAV-ot, MP3-at nem Ez egy WAV, ami be lett ágyazva
Fire.
-
válasz
BlacKSouL #127 üzenetére
Hali!
Hát 2003 alatt még megnéztem...
1. Beszúrás menü/Mozgóképek vagy hangok/Hang fájlból
2. Ha megkérdezi(a 2003-as PP megkérdi), hogy kezdődjön a lejátszás, akkor válaszd az automatikusat
3. A kis hangszórón jobb egér/Hangobjektum szerkesztése, a többi a képen: [link]Sajna régebbi Powerpointom nincs, de a 2002 és 2003 közt nincs akkora különbség e szempontból, hogy nem találnál oda a leírtak alapján.
(Aztán lehet, hogy rosszul emléxem)Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #117 üzenetére
Hali!
Magyarul csak a színét lehet megváltoztatni ilyen egyszerűen. Ha az aláhúzást is el szeretnéd tüntetni, azt csak így lehet pl: [link]
Fire.
-
Hali!
PowerPoint 2007-ben a Tervezés fül/Téma csoport/Színek lenyíló/Témaszínek megadása...
Többi a képenFire.
-
Hali!
Persze, csak kicsit lejjebb van: [link]
Amúgy a Powerpointba is használható kifogástalanul: [link]
(És itt lényegtelen, hogy 2003 avagy 2007-es PowerPoint...)Bár kezdem elveszteni a fonalat, mert korábban azt írtad, hogy bizonyos ékezetes karakterek, maradnak Arial-ben, ezt követően, hogy a Times New Romanban nincsenek ékezetes betűk, most meg, hogy csak az "ő" betű...
Fire.
UI: Dobhatnál egy oldal linket, ahonnan beillesztve előjön a probléma, akkor konkrétan meg lehetne vizsgálni a problémád...
-
Hali!
A Times New Roman az már nem is tudom pontosan melyik Windows-ban is benne volt, de szerintem még a Win95-ben is. Ha a Powerpoint-ban nem tudsz ékezetes betűket használni, akkor Word/Excel stb-ben sem...Ha ez a szitu, akkor meg töltsd le valahonnan az eredeti betűkészletet, mert valószínűleg valami felülírta(betűkészlet csomagot telepítettél, vagy valami alkalmazás telepítette)
Indítsd el a karaktertábla-t és ellenőrizd, így kellene kinéznie: [link]
Ha meg csak a Powerpoint-ban nincs ékezet, akkor Powerpoint-on belül kell utána nézni (vagy az, amit már írtam)
Fire.
-
-
válasz
Norb3rto #102 üzenetére
Hali!
A Powerpoint 2007 ezeket az audio/video formátumokat támogatja: [link]
Ezek annyira ismert formátumok, hogy szinte minden "erre szakosodott"(konvertáló) progi ismeri. Itt egy gyűjtemény egy helyen, mind free, képeket is nézhetsz róla, leírást is találsz mellékeve, hogy mégis milyen konertálást tud véghezvinni, kiválasztod amelyik szimpatikus: [link]Fire.
-
Hali!
Akkor legközelebb kéretik pontosan fogalmazni, nem pedig 800x600 képernyőfelbontást beírni a HSZ-be, ami félreértésre adhat okot...
Ha az oldalt akarod beállítani, akkor az OLDALBEÁLLÍTÁS-nál nézz körül.
TERVEZÉS/OLDALBEÁLLÍTÁS
(itt lehet 142x142 centiméteresre is állítani akár)Fire.
-
-
Hali!
A 2003-tól már "egyszerűbbek" ezek a dolgok(right to left). De mivel 2002-es Powerpoint-ot használsz, ezért kerestem egy linket, amiben több mód is le van írva, hogy lehet a problémát orvosolni. Íme: [link]
Remélem az alap angol nem probléma...
Fire.
UI: Sajna kipróbálni nem tudom ami a linkben le van írva(mert 2007-es van fent), átolvasva elég egyértelmű, hogy a próblémádat meg lehet oldani a leírtak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest