Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen tudom én azt. Csak itt az lett volna a cél, hogy minél gyorsabban lehessen ezeket csinálni. Egyfajta template-et hozok össze. Ha már jobb gomb csomópontok szerkesztése stb. az már nem az, ami kéne. De már mondom azzal is előrébb vagyok, amit mondtál. Tehát az alakzatot egyik sarokpontját megfogom és akkor odahúzom ahova kell, és akkor a középső töréspont meg ott lesz ahol éppen lesz, talán nem lesz útba az esetek többségében.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a segítséget