Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz rednifegnar #8578 üzenetére
Ide küldted volna eredetileg?
"23. számú csomagautomata
TESCO
Sopron
Ipar körút 30."Mert ehhez a csomagautomatához tartozik a Sopron 1 Posta.
Letéti postai szolgáltatóhely címe:"Sopron 1. posta
Sopron, Széchenyi tér 7-10."Gondolom nem volt szabad rekesz, de érdemes lenne őket megkérdezned.
-
maj-viktor
őstag
válasz rednifegnar #8578 üzenetére
Múltkor nekem is valami ilyesmit jelzett... kamilláztam rendesen... sztem csak "túl részletes" a nyomkövetés és azért írja ezt... onnan megy tovább! (bár fene tudja) - fura... én is adtam fel csomagautomatára és postát jelzett a nyomkövetés, de akinek küldtem nem panaszkodott, így feltételezem így végül csak belekerült az automatába...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
törölt tag
válasz rednifegnar #8632 üzenetére
Értem,köszönöm.Ezt viszont Én nem tudtam.
Igen,azt olvasgattam van bőven gond Velük.S kellemetlen,ha potyára mész mindkét esetbe:Ha csomagot vársz,ill ha feladnád s ígérted aznap küldöd...
Én azért szeretem jobban postán küldeni,ablaknál feladni mert automata kb15percre van,a nagyposta viszont 1percre,mert szinte mellette lakunk. -
törölt tag
válasz rednifegnar #8634 üzenetére
Van 1lista hol vannak posta csomagautomaták...Ott van hányas számú,csomagautomata címe s mellette letéti postai szolgáltatóhely címe....Ezt is ráírod?Akkor előfordulhat hozzá közel lévő postán marad csomag.
Én csak automata címét írom rá,szám,cím,helyszín(ill címzett adatai)és postán adom fel,de automatába és eddig mindig oda is ment.Nálam ok,eddig nem volt gond.
Anno mikor elmentem 1automatához s kiderült valamit előtte Neten ki kell tölteni(talán fiókot foglalni)pont akkor ért oda postás,és az mondta ha bemegyek postára onnan is küldhetem automatába.Mint írtam Nekem jobb is,közelebb jóval. -
Remekelek28
őstag
válasz rednifegnar #8686 üzenetére
Abba belefér? Ott mennyibe kerül?
-
TaaT
nagyúr
válasz rednifegnar #8698 üzenetére
Ma az egyetlen biztonságos utánvétes szállítás az eladónak a Jófogás házhozszállítás. [link]
Give them hell Ukraine!
-
Asbee
veterán
válasz rednifegnar #8705 üzenetére
Én vagyok a feladó, rossz címzésre hivatkozva nem kézbesítették és én kértem vissza magamhoz emiatt.
-
celafat
aktív tag
válasz rednifegnar #8791 üzenetére
Próbáltam két másik böngészővel is, azzal sem működött tegnap egész nap, de reggelre jó lett.
-
Newyorker
addikt
válasz rednifegnar #8883 üzenetére
Jah olvastam MPL postacsomagot , illetve utánvétes csomagot érinti? Tudja vki?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
azbest
félisten
válasz rednifegnar #8894 üzenetére
Hát, olvastam már beszámolót arról, hogy ha igazolva van az áru kifizetése és/vagy az eladó hozzájárul, akkor a címzett részére átkerülhet a kártérítés. Aki írta saját tapasztalatát, ő simán a fizetés és rendelés igazolásával (kb mint a vámkezeléshez) rendben volt, nem kellett neki az eladótól is kérnie igazolást. Bár az ászf szerint valsz kellene. Pechemre pont nem működött reggel a kártyatörténet lekérése a bankomnál, így csak alis rendelős oldalt nyomtattam ki. Egyébként mindenki segítőkész volt, én is nyugodt voltam
Minden esetre később felhívtak telefonon, hogy a termék értéke nem forintban lett feltüntetve az elkészült papíron és egyeztettünk, hogy hány forintra legyen átírva a kárigény. Meglátjuk.
Egyébként a leggázabb a határidőkból kifutás mellett, hogy nem fog bekerülni a követési infóba. A magyar nyelvű papírokkal meg nem sokra megy az ember, ellenben a követési infót látja a feladó posta és az árus is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest