- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
malagutif122 #1093 üzenetére
Gondolom, hogy igen ..., bár én még úgy nem küldtem, viszont vettem már úgy át ...
Ha ráírod az értéket és túllépi az általuk meghatározott, tudomásom szerint 20.000-ft-ot, akkor az felárral jár ugye, de amennyiben bármi történik a küldeménnyel az Általad meghatározott érték után térítenek. A csomagfeladó eredeti példányát kapod meg. Szv és tapasztalatom szerint ...
-
Male
nagyúr
Keress olyan vevőt, aki meg is akarja venni... erre nem lehet mást mondani (ha nem akar előre utalni, akkor fizesse ki az UV-t... nem mintha azzal bármivel is nagyobb biztonságban lenne, ellenben te kockáztatsz, hiszen nem biztos, hogy átveszi a csomagot, és ezzel buksz nem kevés pénzt és időt).
-
damir
csendes tag
Még az az 1 lehetőség van, hogy rózsaszín csekken ellküldi neked előre a pénzt...
Mármint a dolog ára + postaköltsége....igaz így neki meg a csekk feladásáért bizonyos díjat le kellene rónia...de ha másként nem akarja...
Nyilván a legolcsóbb mód a banki pénztári készpénz-befizetés volna... -
Füleske
addikt
Namost két lehetőség van : vagy fizet vagy utánvét. Esetleg utólag fizet (ha megbízol benne) és sima ajánlott levélként küldöd , ő meg majd utal. Nem tudom ki a másik fél , de két (akár lelkes) újonc között elég nehéz dolog manapság a (főleg távoli) bizalom. Még utánvéttel is. Mondom ezt úgy hogy tőlem személyes átvételkor is paráztak már , meg ha átverem feljelent stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest