Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluigi

senior tag

1. Nem velem történt meg a sztori.
    2. Nem ismerem Tomcat kollégát személyesen (valóban az ő blogjáról, és egy levelezőlistáról származik a történet)
    3. Az ''akkor jó ötletnek tűnt'' szindróma csak azoknak lehet ismerős aki volt már hasonló szituban.
    4. Ebből kifolyólag könnyű utólag okosnak lenni.

5. Azt azér vegyük már tudomásul hogy a fegyver olyan problémák megoldására szolgál ami fegyverek nélkül nem is létezne...

6. Egy fegyverrel sakbantartani bárkit is nem jó taktika. Az esetek nagytöbségében csak a támadás kihergelésére alkalmas. (az a mázlija hogy ürült a tár mert ellenkező esetben valószínű hogy saját fegyverével lőtték volna fejbe)

7. Ha a fegyvert elővetted használnod is kell! (halkan megjegyzem: Lehetőleg egyből fejre hogy utána ne tudjon ellened tanuskodni)

8. Tudom a ''7'' pont durván hangzik de pontosan ezért vannak a megelőző intézkedések (aszem valahol leírtam)

9. Tartok önvédelmi fegyvert de csak akkor hordom amikor az tényleg indokolt. Igaz nem pesti vagyok nem tudom milyenek a viszonyok éjszaka, de bulizni semmiesetre sem megyek fegyverrel.

10. Tekintve hogy elég kifacsart véleménye van az átlag magyarnak a fegyvertartásról nem szeretnék senkit meggyőzni az igazamról (az origos felmérés szerint az ország felét ugy sem tudnám) de ha gond van nem én fogok a betonon maradni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés