Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Akkor részletesen leírom, a Xiaomi 13-at, 14-et, 13T Pro-t nyitottam és még sok mást is, de annyit cserélgettem már, hogy nem tudom milyen telefonok voltak, ezek ugrottak be elsőre.
Az F7-et nem nyitottam, mert szivatott a BL nyitási idővel, ezért meguntam és átnevezős trükkel cseréltem romot, amit szintén több Xiaomin megcsináltam már.
Szóval mindkét állításom igaz és gyakorlati tapasztalatom is van velük, nem csak képzelődök, hogy mi lenne ha, mert így használtam a telefonokat. A jövőben is tajvani romot fogok használni, ha újabb telefont veszek majd (F8 Ultra ha nagy kijelzős lesz, akkor szerintem az a következő), pont ezért választom a Xiaomit mert nincs következménye a rom cserének. Persze fontos, hogy jól legyen csinálva, mert ha el van rontva az más dolog... Nyilván aki fél tőle, ne csinálja. Viszont inkább hiszek magamnak, mint hogy más azt írja, hogy ez lesz meg az lesz. Amennyiben tényleg lenne valami gond, itt írnám meg elsőnek tapasztalatból , mert nyilván nem akarok senkit félrevezetni, vagy hogy úgy járjon (már mi ha lenne hogy járni). Viszont teóriákat ne gyártsunk már, főleg ha még nincs is olyan valaki, akinél konkrétan megtörtént mostani Xiaomi telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest