Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Kicsirics77 #1458 üzenetére
Az antenna és a készülék közti kábel hossza befolyásolja az adást/vételt?
gypiero
Én jófogáson és willhabenen csináltam rengeteg jó üzletet, amikor 12 órán át ültem melóban monitor elött és üres óráimban sokszor kerestem rá kulcsszavakra. pl. 750 ezres kávédarálót vettem 150 ezerért, volt belőle 2 neki,Szép summákat forgattam ki hasonló üzletekből.
-
gypiero
tag
válasz
Beniii06 #1447 üzenetére
Igen, a Marketplace eladói többnyire nem a legélesebb kések a fiókban, de ami a hátránya, az az előnye is... A múltkor én is ráakadtam egy CB rádióra, azt sem tudta mit árul és 5.000 Ft lett volna, előttem vitték el egy fél órával. Lehet jókat kifogni. A hardverapró valóban megbízható hely lenne erre a célra, de itt szinte nem is láttam még eladó rádiós cuccot.
-
vendingo
veterán
válasz
Kicsirics77 #1455 üzenetére
Tetőtéri ablak keretére gondoltam rábiggyeszteni.
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
MasterMark #1453 üzenetére
Az tény,hogy annyi a fogyatékos aki még írni sem tud,hogy dunát lehet rekeszteni velük,mondjuk én többnyire amatőr körökben mozgok,lehet azért nincs annyi értelmi sérült.
Pont tegnap vettem egy apple watch S3-at a marketen,kivételesen normális volt a srác és alkudni is tudtam. -
vendingo
veterán
válasz
Kicsirics77 #1444 üzenetére
Ennyi pénzt jelenleg nem tudok áldozni erre a hobbira. Teszek egy próbát a tetőre helyezett autósantennával. Tetőtéri szobám van, a városra néz az ablakom.
-
MasterMark
titán
válasz
Kicsirics77 #1452 üzenetére
Ki lehet fogni, nekem is sikerült már. De nagyobb részt értelmi fogyatékosokkal futni össze, még megbeszélni se egyszerű semmit. De lehet csak nekem nagyok az elvárásaim.
Néha az tud meglepetés lenni, amikor valaki csak simán normális ott. -
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
MasterMark #1450 üzenetére
Azért jó az a két hely mert a múlthéten így vettem motorola gp340 rádiót 8500 forintért hogy azt nem tudta megmondani az eladó hogy mi a típusa meg melyik sávon megy.
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #1449 üzenetére
Elég sok amatőrnek és nem amatőrnek van mert börzéken is árulja az illető illetve rendelésre is készít.Jó a nyeresége,főleg hogy amatőrsávon 1:1,15 az swr.
-
válasz
Kicsirics77 #1448 üzenetére
Épp ma ez az Aszódi antenna volt a téma a 150.750-en is.
-
Beniii06
addikt
válasz
gypiero #1437 üzenetére
A Marketplace az nálam erősen kerülendő kategória, kb mint a jófogás(sokan azt sem tudják mit árulnak). Vaterázni sem szoktam, de az Hardveraprót megbízható helynek tartom. Szétnéztem marketplace-n, de ott már csak az "antenna" szóra rákeresve sem hozott fel semmi értelmeset egy hama "autós antennán" kívül, de a képről nem derült ki a típusa, sem a leírásból. 15-18 méteres árbócokat hozott még fel, de azt még hanyagolnám.
Rosszul kerestem és tudsz valami konkrét eladót vagy csak ötletként mondtad?
Szétnéztem az általam felsorolt helyeken, nem akadtam rá normális "otthoni" antennára, ami jó is lenne és nem drágább mint a rádió.
-
gypiero
tag
válasz
Kicsirics77 #1444 üzenetére
Tud olyat is készíteni, ami kétsávos? Pl a dnd oldalán többnyire csak VHF vagy UHF volt, csak elvétve láttam kétsávost.
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
vendingo #1443 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor azt nem kínából veszed,inkább itthon kell szétnézni,hogy használtan kapsz-e, illetve vagy egy amatőr aki készít diamond replikát, ami még a diamond gyárinál is jobb szokott lenni
16 ezer körül lehet megvenni újjonan,de használtam 10-12 körül ki lehet fogni ha árul valaki. -
vendingo
veterán
válasz
Kicsirics77 #1442 üzenetére
Azok mennyiért szoktak menni kínából?
Milyen néven keressem? -
gypiero
tag
válasz
vendingo #1440 üzenetére
Replikáktól ne várj csodát, nekem NA771 az replika, nem is tud nagyobbat virítani, mint a gyári antenna az UV5R-en.
@Kicsirics77: Persze, ez érthető is. Várom már, hogy én is csatlakozhassak a közösséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest