- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slaci007
senior tag
8x-an sokkal jobb
-
slaci007
senior tag
Verba dvd+r 16x 6x írás
-
DeepDish
őstag
válasz
IRON STORM #838 üzenetére
En ennyit latok"Plex760 1.07 4x írás" es semmilyen kepet nem,ezert irtam!!
-
slaci007
senior tag
Plex760 1.07 4x írás
-
Gregorius
őstag
Üdv!
Mi történt a Plextorommal? Levegőnek nézi az újraírható korongokat. Se írni, se olvasni. Mintha benne sem lenne, még felpörgetni sem próbálja meg. Ugyanezen korongok a sima DVD olvasóban gond nélkül működnek. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy nemt tudom feltenni a Plextoolst!
Vagyis feltenni feltudom, de újraindítom és nem indul el csak bejön az ablak indulásnál és nem csinál utánna semmit.
Probáltam amit az íróhoz adtak és az új LE változatot is de semmi. -
Paulie86
tag
sziasztok,
Kéne egy kis segítség. Valami miatt a px-760A-m nagyon belassult, pedig a plextoolsban a drive settingsnél mindent maxra raktam, de írni kb 0,56al akar, olvasási tesztnél a nero pedig kb 1,8 al olvassa. nem tudom mi lehet ez, remélem nem rontottam el valamivel, mert a múltkor csinált olyant, hogy nem akart kiadni egy dvd-t és villogott is, én hülye meg reseteltem. remélem nem emiatt van ez most.
kössz a helpet. -
koliz1
tag
Sziasztok
A px-755 öt cseréltem 1,5 év után 760 asra ,a 760 18 hónapig birta power calibration error
pont mint a 755 ös megirtam tán 800 db lemezt asszem ezek után maradnak a kommersz
márkák. -
hvb
tag
Kipróbáltam úgy, hogy lehúztam az IDE-ről.
A jelenség ugyanaz 5-ből 3 CD-RW-nél azt csinálja, hogy behúzza a tálcát, majd egy 1mp-es egyhe daráló hangot ad ki és kialszik a led, nem pörög fel.
De az egyik TDK-t már beolvasta, miután belefújtam levegővel.....
Lehet szét kéne szednem? -
hvb
tag
Beteszek egy RW lemezt, amit a munkahelyemen megírtam vagy letöröltem.
Zölden villog egy párat, amikor behúzza a tálcát, majd teljes csend. Ha jól emlékeszem a led ki is alszik. Ezután minden program azt írja, hogy tegyek be egy üres lemezt.
Van egy philips CD-RW, amre sikerül írnom, de a többire nem. Tegnap a nem újraírhatót is elrontotta, mert ubuntu alatt végigment az írás, de nem tudta beolvasni....Nem írok gyakran RW-t, így nem tudom mióta csinálja, de nem rég cseréltam lapot (Asus P5K), amin csak 1db IDE vezérlő van, lehet nem szereti?
Üdv
-
hvb
tag
Sziasztok!
Ezt nekem is csinálja mostanában, én is erről szerettem volna kérdezni.
Én CD-RW-nél vettem észre, hogy nem tudom a lemezeket letörölni, mert azt írja hogy nincs benne lemez. Ha valamelyiket le is törli utána már azt sem látja....
De csakis CD-RW-nél csinálja ezt, hibát.
Ez is lehet szennyeződés miatt? Esetleg más ötlet?Üdv
-
DeepDish
őstag
Most akkor letezik 760A/Sa hoz 1.08 firmware,mert en nemtalalom?! HA igen,ti probaltatok mar,megeri feltenni?
-
Aku-Aku
tag
válasz
slaci007 #802 üzenetére
Amikor üres, emlékeim szerint simán csak ég a zöld lámpa.
Lemezbehelyezés, na innen már nagyon figyeltem.
Elöször folyamatos világos sárga szinnel ég a lámpa. Kb. 1 percig.
Valami hangok is hallatszanak, két rövid egymás után, kis szünet és ez ismétlődik.
Egy idő múlva feladja a meghajtó és narancssárga (a weblapjuk szerint amber) lámpa ég,
rövid egymás utáni két villanással, szünet, két villanás szünet, stb. stb. stb.Nos megnéztem.
Akkor most Te jössz.
Lehetne hasonlóan alapos a válaszod?Előre is kösz.
-
PPeter
addikt
Ha csak egy-két lemezzel csinálja, akkor nem érdemes. Ha viszont egyre gyakoribb, akkor elkerülhetetlen. Szétszedés után - a tálca legyen kitolt állapotban amikor áramtalanítod a meghajtót, úgy könnyebb
- sűrített levegős spray, nagyobb szennyeződés esetén izopropil alkohol és finom, szálat nem hagyó szövet lehet szükséges az optikához.
-
Aku-Aku
tag
UP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged