Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
halo
ezt a kérdéskört már többször kiveséztük.
én nem ma írtam az első programomat és szintén elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot, bár az 15 évvel ezelőtt volt. kb.
mint papír megfelelő volt, de már az első munkámnál nyilvánvaló volt ,hogy mennyit (nem)ér.mindazonáltal, katasztrófa.
de. hátrányban leszel, ha semmilyen szakmai előképzettség sincs.
a PLC technológia nem a humán tárgyak érettségizős tudásbázisához kötött,
hanem elektronikához, villamossághoz, relé logikához, elektrotechnikához, stb.nyilván van szakmai érettségi, de a tanfolyamok feltételeinek legtöbbje kategórikusan kijelenti, hogy nincs szükség semmilyen előképzettségre.
átnéztem a hirdetéseket, nem semmi...sőt!
székesfehérváron találtam olyan "tanfolyamot" ami kijelenti, hogy "ez nem OKJ-s tanfolyam,
nem iskolarendszerű és nem ingyenes"
ha valaki jól értelmezi a leírtakat , akkor olvashatja, hogy ez nem PLC-programozó tanfolyam, hanem "PLC programozási ismeretek tanfolyam"....ügyes...
ennek megfelelően az ára is nagyon kedvező, a többihez viszonyítva, de igazából átverés.
és ami a hajmeresztő,
a tanfolyamhoz szükséges szakmai előképzettség: "Alapfokú iskolai végzettség"
erre nem tudok mit mondani.de , hogy a kérdésedre válaszoljak, szükséges elektrotechnika, vezérlések ismerete, relés logika ismerete, hálózati alkalmazások és protokollok ismerete, bool algebra, adat típusok ismerete,stb. legalább készség szinten.
mindazonáltal, ha érdekel és szeretnél ezzel foglalkozni, akkor hajrá.
javaslom Szirty oldalát, illetve olyanok társaságát akik ezzel foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest