Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
DP_Joci
üzenetére
Üdv DP_Joci!
Szerintem ezzel több probléma lesz:
- Az egyik hogy csak S7-1500-on használható a DIS_IRT és EN_IRT
- Nem csak a cyclic interruptot tiltja, hanem több (összesen 8) aszinkron megszakítást, közöttük néhány hibakezelő megszakítást is.
- Ez a megszakítás tiltást és engedélyezés lehetőség messze nem arra lett kitalálva, mint amire te szeretnéd használni
- A megszakítás engedélyezése és tiltása is aszinkron módon történik (szerintem).Ez utóbbi annyit tesz, hogy van egy "szabadon futó" (aszinkron) időalap, ami a timer interruptot a CPU-ban okozza. Ezt az interruptot letilthatod és engedélyezed, de mivel (szerintem) aszinkron módon viselkedik, a timer interrupt hátralevő ideje nem az EN_IRT végrehajtásakor kezd majd el letelni!
De ezeknek a dolgoknak pontosan utána kell nézni ha így akarod megoldani, én csak felületesen néztem utána.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy a probléma megoldásának van más, egyszerű és világos módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest