Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
szia Szirty !
" Szeretnék pár dolgot kiegészítésként hozzáfűzni..............."
egyről beszélünk.
azért mondtam, hogy egyről beszélünk, mert pont a FORCE -ra hívtam fel a figyelmet, hogy ez a szimulátor esetén ( és aktív program esetén is pl. egy működő gép, de ott lefut a program) statikus módon megváltoztatja pl. egy bit értékét, amit a CANCEL nem töröl ,csak a kényszerítés tényét, szimulátor esetén, nem lefutó programban.szimulátorban is lefuthat a program ha a feltételek adottak , de ha a szekvencia elakad egy olyan network elött ahol kényszerített bit van ( vagy csak egy network-öt tesztelünk, vagy memória írást, comparátort, MOVE utasítást, stb. ) és amelyre CANCEL-t nyomtak, akkor az úgy marad amilyen állapotba kényszerítették, de erről nem igazán lesz információ.
a probléma , ha ekkor másik SECTION-ba váltunk, mert ez a bit ott is a kényszerített állapotában lesz, különösebb jelzés nélkül.
szóval valami ilyesmire gondoltam, hogy ha semmi nem kezeli, akkor az úgy marad, legalább is amíg a szimuláció tart, vagy amíg konkrétan nem változtatnak rajta.
byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest