Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
murena2
csendes tag
Köszönöm.
Sikerült az egészet megoldanom a leírás alapján.
Bár magamtól nem tudtam volna megírni STL-ben az fc-ket. Még egy kérdésem volna ezzel kapcsolatba. Tanulmányozom az OMRON PLC-ket (C1JM-CPU23) is. Próbáltam valami hasonlót elkövetni mint a SIEMENS-nél de az végkép nem megy.Esetleg ha türelmed van tudnál segíteni. Már olvastam a programozói kézikönyvet de abból semmi konkrétat nem tudtam meg. Az ok hogy vannak benne olyan modulok amik kezelik a határértéket.
Azt megnéztem hogy analóg bemeneti kártyán külön engedélyezni kell a csatorna működését, skálázását, stb amit meg is tettem. De nem igazán tudtam eligazodni rajta.
A feladat a 3035 hozzászólásban van. -
byte-by
tag
halo Dezsi82 és Szirty !
kösz a választ.
lehet a @ a baj, akkor ez ki fog derülni január 1-én
elvileg így is jónak kellene lennie , mert ugyan az allways_on 1 lesz a program futása alatt is, de a task referencia vezetéke nem aktív csak a plc lekapcsolásának utolsó pillanatában.
(lehet, hogy az allways_on meg akkor nem lesz aktív ?)
módosítom az move utasítást, aztán meglátjuk.
köszi, byte-by
-
murena2
csendes tag
Hali.
Köszi a gyors választ.S7-300 PLC-ről lévén szó. a dolgok nehezítése miatt (kombinált, nyomás és hőmérséklet) távadó és 0-10V vagy 4-20mA sajnos(mindegy melyik mert HARt-on konfigolható a távadó). Azért írtam a 0-10V-ot mert kerekebbek a számok az átszámolásokhoz.Mérem kéne a kád tartalmát és közben az anyag hőfokát.
A nyomás része 0-1250 mmH2O a hőmérséklet 0-250°C között. a hőmérsékletet hőntartás miatt érdekes a nyomás pedig a szint szabályzás miatt, mert időközönként iszapolni kell egy szivattyúval a leülepedett anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Projektor topic
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest