Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
murena2
csendes tag
Köszönöm.
Sikerült az egészet megoldanom a leírás alapján.
Bár magamtól nem tudtam volna megírni STL-ben az fc-ket. Még egy kérdésem volna ezzel kapcsolatba. Tanulmányozom az OMRON PLC-ket (C1JM-CPU23) is. Próbáltam valami hasonlót elkövetni mint a SIEMENS-nél de az végkép nem megy.Esetleg ha türelmed van tudnál segíteni. Már olvastam a programozói kézikönyvet de abból semmi konkrétat nem tudtam meg. Az ok hogy vannak benne olyan modulok amik kezelik a határértéket.
Azt megnéztem hogy analóg bemeneti kártyán külön engedélyezni kell a csatorna működését, skálázását, stb amit meg is tettem. De nem igazán tudtam eligazodni rajta.
A feladat a 3035 hozzászólásban van. -
byte-by
tag
halo Dezsi82 és Szirty !
kösz a választ.
lehet a @ a baj, akkor ez ki fog derülni január 1-én
elvileg így is jónak kellene lennie , mert ugyan az allways_on 1 lesz a program futása alatt is, de a task referencia vezetéke nem aktív csak a plc lekapcsolásának utolsó pillanatában.
(lehet, hogy az allways_on meg akkor nem lesz aktív ?)
módosítom az move utasítást, aztán meglátjuk.
köszi, byte-by
-
murena2
csendes tag
Hali.
Köszi a gyors választ.S7-300 PLC-ről lévén szó. a dolgok nehezítése miatt (kombinált, nyomás és hőmérséklet) távadó és 0-10V vagy 4-20mA sajnos(mindegy melyik mert HARt-on konfigolható a távadó). Azért írtam a 0-10V-ot mert kerekebbek a számok az átszámolásokhoz.Mérem kéne a kád tartalmát és közben az anyag hőfokát.
A nyomás része 0-1250 mmH2O a hőmérséklet 0-250°C között. a hőmérsékletet hőntartás miatt érdekes a nyomás pedig a szint szabályzás miatt, mert időközönként iszapolni kell egy szivattyúval a leülepedett anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest