- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga #2802 üzenetére
Hali isvarga!
Látom a válaszodból, hogy nem igazán fogadod el amit írtam.
Én terepi buszos szorvókat említettem, nem egy bemenete van, amivel megmondod hogy A vagy B pontba menjen, hanem profibuszos kapcsolat van és sok száz bit a szervó és a PLC közötti kommunikáció.
Aktuális pozíció, aktuáli ssebesség, felfutó rámpa, lefutó rámpa, előírt sebesség, paraméter készlet, státus szó (32 bit) vezérlő szó (32 bit) üzemmód, célpozíció, stb, stb, stb. Ez szorozva annyival, amennyi szervóhajtás van a rendszerben.Az említett (példaként hivatkozott, valóságban is működő) rendszer PLC programja százezer sor (az adat struktúra definíciók és adatblokkok tartalma nélkül, csak a program kód). Ezzel próbáltam szemléltetni egy közepes bonyolultságú PLC vezérlésű alkalmazást.
Sajnálom ha nem sikerült."A PLC verzióban nincs gyorsulás -sem számolt lassulás ,tehát egy sokkal lassabb ,rugalmatlanabb eszközt kapok."
Tévedés! A lényeg ennek éppen az ellenkezője.
Meg kellene nézed és meg is ismerned egy ilyen rendszert ahhoz, hogy korrekt véleményed lehessen róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest