Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Szabi® #69878 üzenetére
Még ha a tv-t ki is vesszük a képből, akkor is kevesen használnak ultra wide screen-eket. Most lusta vagyok előkeresni, de pl Steam-nek volt anno egy grafikonja, hogy az ott játszók hány százaléka milyen hardverrel tolja és a futtatott játékok felbontása is fel volt tüntetve. Valami olyan rémlik hogy az userek 1-2% használ csak olyat. Így persze hogy nem éri meg vele foglalkozni.
Az Xbox oldal egy kicsit más, mert ott direkt pc gamereket is be akarnak húzni a nagy halmazba. Talán még a gamepass is úgy működik, hogy ha megveszed pc-n és konzolon is játszhatsz a benne lévő játékokkal. Nincs sok rálátásom a másik oldalra, mert nincs senkim aki ott játszana, max pc-s barátaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox one X konzol 1Tb
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest