Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Ha nem lesz 60 FPS mód, akkor mondom is le az előrendelést.....JAH NEM! De tényleg rohadt jó lenne!!! Év elején újrajátszottam az első részt, csak ezúttal már PC-n a nagy tv-n!!! Össze se lehetett hasonlítani az élményt. Mármint imádtam a játékot PS4 Pro-n és a kis 1080p-s alap LG tv-n is, de azért csak ilyen formában játszanék mindennel inkább.
-
Peace
nagyúr
válasz hombre[EU] #68673 üzenetére
Én nagyon béna voltam, mert viszonylag új volt a PS, mikor rárepültem és botrányosan ügyetlen voltam a controllerrel. A legkönnyebb fokozat felett egyel (normál?) indítottam és mindig szétkaptak már kapásból az elején is. Úgyhogy visszaraktam a leggyengébbre és úgy vittem végig. Nagy hiba volt! Most év elején újra végigjátszottam, csak ezúttal PC-n és most hard-on! Egy egészen más játék!!!!! Csúcs volt leizzadni és egyes esetekben 10-15 percig harcolni egy nagyobb döggel. Nagyon jól áll neki a nehézség!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz hombre[EU] #68677 üzenetére
Kerekes megoldás volt.
-
Peace
nagyúr
válasz saelin #68715 üzenetére
HFW (Nem hiszem, hogy idén megjelenik), Kena, Alien Fireteam, Necromunda: Hired Gun (Bár tartok tőle rendesen!!!!), Far Cry 6, Last Epoch (Ha valaha is megjelenik végre az 1.0 controller támogatással!), Gamedec, Baldur's Gate 3, Warhammer 40,000: Battlesector, Warhammer 40,000: Darktide. Minden más ami ezeken felül becsöppen, az csak ajándék! Mondjuk egy jó kis Stray a cicával!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz penge111 #68783 üzenetére
Sokára lesz az, nagyon lassan tudnak haladni sajnos. De tart, ameddig tart. Csak legyen jó! Sajnos nekem is meg kell várnom a konzolmegjelenést, mert akkor szokott belekerülni PC-re a controller támogatás náluk. Divinity: Original Sin 2-t is újrajátszottam, mikor végre megkapta. Leírhatatlanul fantasztikus volt végre nem a rohadt monitor előtt kattintgatni, hanem a kanapén tespedve tv-n letolni az egyik legzseniálisabb RPG-t.
-
Peace
nagyúr
válasz SingleFrench #68798 üzenetére
Sony XH90 lenne szuper, de ugye nincs benne VRR és ALLM támogatás. Sony ígéri, hogy beleteszik majd, de ugye aki még hisz az ígérgetéseknek....
-
Peace
nagyúr
Engem nem kapott el. Valhalla sokkal jobban adta, de még az is képes volt unalomba fulladni a végére.
Viszont ez a Dying Light annyit van emlegetve a folytatás kapcsán, hogy már egészen kedvem támadt az első részhez. Én játszottam azzal megjelenés környékén, viszont nincsenek emlékeim ,hogy miért maradt félbe. Magamat ismerve tuti felba**tam magam egy részen, ahol meghaltam egy csomószor és soha többet nem lett elindítva. Vagy csak szimplán féltem, mert nem bírják az idegeim az ilyen ijesztgetős játékokat.
szerk.: És meg is lett az indok. Valahogy sejtettem!!! Természetesen az enyém az utolsó hozzászólás és 6 éve nem jött válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz hombre[EU] #68843 üzenetére
Csakis PC-re!!!
-
Peace
nagyúr
Most olvasom a júniusi PS magazint és írják, hogy a [link] https://rusushop.com/-on Kena mörcsöndájzt lehet vásárolni. Van cuki Rot figura és plüss is!!! <3
-
Peace
nagyúr
Egy Aloy szobrot szívesen kitennék, de ez az elérhető 1100 dolcsis annyira nem vonz az ára miatt. Meglátjuk, hogy milyen lesz a FW CE kiadása. Ellie szobor is tetszik és 15k-ért nem is sok, de igazából nincs már hova pakolnom. Szerintem párom is kivan már idegileg, hogy a nappali egy gyerekszoba. Cyberpunk, Witcher szobrok, Transformers, SW figurák, LEGO batmobil és űrsikló a tv alatti médiatárolón. Én imádom, de lehet le kéne állni a vásárolgatásokkal......
[link] Olyan gyönyörűek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz saelin #69165 üzenetére
Látták, csak nem tudta már érdekelni őket. Valószínű az összes befektető verte már az asztalt, hogy szeretnének nyereséget látni a befektetett pénzükből. Tudták jól, hogy milyen állapotban van, amikor elkezdték a világméretű reklámkampányt és még így is jól beégették magukat a sok halasztással. Észre kellett volna venni a figyelmeztető jeleket, de annyira elvakított a rajongás és annyira vártam, hogy nem is volt kérdéses az elővétel. Iszonyat jó hangulata volt, de sajnos nem az lett a játékból, aminek beharangozták. Nem a nyílt világú RPG-k új generációja, hanem looter-shooter párbeszéd opciókkal. A magát megnevezni nem kívánó fejlesztő szavai tűntek a legőszintébbnek, amikor mondta, hogy a kollégáival együtt hangosan röhögni kezdtek, mikor 2018-ban megmondták a fejesek, hogy ennek 2020-ban meg kell jelennie. Először fullra azt hitték, hogy poén, mert alig volt kész valami.....
De mindettől függetlenül én is újra fogom játszani, amint jön hozzá story expansion és ráncfelvarrások, mert a hangulata és a lore az fergeteges! A gunplay is korrekt!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
A harmadik csúsztatást mondjuk. De teljesen mind1, tök fölösleges ezen rugózni. Nem bánom az előrendelést, én nagyon jól szórakoztam. Azt sajnálom, hogy amit beígértek, annak a fele ha belekerült, de ez van. Ha tényleg ütősre sikerül a PS5 változat és jön belőle majd egy complete edition minden kiegészítővel, akkor esélyes, hogy PS-re is megveszem és úgy játszom majd újra.
-
Peace
nagyúr
válasz S e t h #69192 üzenetére
Én is azt tolom gőzerővel!!! A harmadik rész vége felé járok, de még mindig zseniális! Egyedülálló űreposz, nincs hozzá fogható a piacon! Nekem hatalmas élmény így ilyen formában újrajátszani. PS5-ön álomszépen megy és végre kanapéról kényelmesen. Nagyon kellett ez a kiadás nekem!
-
Peace
nagyúr
válasz hombre[EU] #69344 üzenetére
A megjelenésig pedig ha valaki elütné az időt kis legózással: [link]
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #70375 üzenetére
Majd ha jól kiadják a 3 epizódot egyben! Akkor tuti rámegyek majd.
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #70378 üzenetére
Ráérek.
-
Peace
nagyúr
Lemezesből mit vesztek PS4 vagy PS5? Én már 5-ösöket rendeltem elő. Nem tetszik ez a telepíti a 4-est majd rá az ötöst. Meg félek, hogy valamit benézek és a PS4-es változat megy fel, aztán azzal játszom. Lehet hogy pár 1000-essel drágább az 5-ös lemez, de talán kicsit nyugodtabb vagyok így.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest