Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Nem sürgős.
De black friday melyik üzletben lesz? -
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Körülbelül fél évig voltam egy hagyományos PS4 tulajdonosa tavaly, amely sajnos villámkár áldozata lett. Mivel nem ő volt az egyetlen elektromos eszköz, amit javításra, cserélésre szorult (+ezek mellett akadtak más kiadások), így most jutottam el oda, hogy jövő hónapra van betervez egy új gép vásárlása, de egyelőre döntésképtelen vagyok.
Ami mindenképpen biztos, hogy egy 500 GB-os példányban gondolkodok, PRO nem érdekel.
Azonban ahogyan néztem a hagyományos "kövér" változatot nem nagyon forgalmazzák szinte sehol sem, ellenben itt van a "vékony", amelyről több helyen azt olvastam, hogy iszonyatosan forrósodik... Ez mennyire felel meg a valóságnak, illetve mennyire árt a gépnek, ha jól tud szellőzni?
Továbbá a hagyományos gépben lehetőség volt HDD cserére. A slimben is megvan ez az opció? Mert, ha esetleg későbbiekben kevés lenne az 500 GB, akkor lehet cserélném benne a HDD-t.Ami viszont a vásárlással kapcsolatos:
Hajlok arra, hogy személyesen vásároljam meg, hiszen ki tudom bontani, meg tudom nézni minden rendben van-e a termékkel. Ebből fakadóan itt csak a MediaMarkt áll rendelkezésemre, ami olyan 10-12 ezer forintos pluszból jönne ki. Amit néztem, az maximum a konzol birodalom lenne, de nem tudom az mennyire lenne megbízható, ha fontos lenne nekem az a 10-12 ezer megtakarítás, és végül online rendelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- RAM topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest