Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Storen "Totally Digital" sale van, akció hegyek a csak digitális játékokra. Van néhány elég jó köztük, érdemes benézni
-
zuzu000
őstag
válasz Adam_Shepard #105089 üzenetére
Igen az volt az, sikerült megvenni. ennyiért tényleg nagyon jó ár, főleg a coop miatt is vettem meg, anno ps3-on a resi 5 demójával 20-30 órát játszottam haverommal
-
zuzu000
őstag
válasz Petreszku #105080 üzenetére
Magyar storeban volt akciós (illetve még az, tegnapTÓL ), csak valamiért összekevertem.
Season pass itt azt jelenti, hogy epizodikus (mint egy life is strange v hitman) és akkor a teljes játék az enyém, vagy pedig csak a dlc-k? tehát kell az alapjáték ehhez?
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz A`rpi #105076 üzenetére
Ah, a leárazottból csak 1-et enged egyszerre venni.. és a több account sem megoldható, mert 1 telószámot csak egyszer enged. Gondolnak ezek mindenre. Nem baj, igazából két 5 dollárosat néztem ki az akcióból, Order-t, meg a resident evil revelations 2-t.
Utóbbin még gondolkodom, milyenek a tapasztalatok vele ps4-en? Valaki játszott innen vele? -
zuzu000
őstag
UK storeban 32 font a final fantasy, olyan 11-12 ezer körül van, jobban megeri mint a magyar learazas
-
zuzu000
őstag
válasz Vasy09 #101993 üzenetére
Szia!
Pont ma rendeltem tőlük, lemezeset küldenek valószínűleg, mert lehetett választani kiszállítási lehetőséget Ezio collectiont rendeltem meg, ma még 9k a ps storeban, az jobban megéri, de így 11-re jött ki a lemezes, ha később megválnék tőle, szerintem jobban megéri.
-
zuzu000
őstag
-
zuzu000
őstag
Ubi boltból valaki rendelt már házhozszállítással? Mennyibe szokott kerülni?
Ezio collection 35 euró (30 felett ingyenes a szállítás), de erre rá lehet még húzni 20% engedmény 100 ubi pontért cserébe (viszont ekkor 30 alá megy az ára). Azon filózom, melyik érné meg jobban. -
zuzu000
őstag
válasz Oppenheimer #101706 üzenetére
Kicsit tágabb vélemény?
-
zuzu000
őstag
Helló!
Megtetszettek az USA storen az akciók, ti honnan szoktatok venni feltöltőkártyát aminél rögtön megkapjátók a kódot és nincs túl nagy felár?
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Az új Cod-ot vagy rainbow six sieget ajánlanátok? Kéne valami gyors lövölde, ha 1-2 órára le szeretnék ülni. BF1 megvan pc-re (így visszanézve ps-re kellett volna megvennem, de már mindegy).
Anno ps3-on imádtam a mw2-t, de nem hiszem, hogy az IW tudná hozni a hangulatát, viszont a remastered eléggé vonzó. Rainbow six mennyire ajánlott casual játékra? Viszonylag kompetetívnek tűnt, mint egy CSGO.
-
zuzu000
őstag
Update a vásárlással kapcsolatban: netbankra felmentem és ott már levonta az összeget úgy látom, viszont magát a tranzakciót nem mutatja, csak annyival kevesebb van.
Persze a játékok között még nincs ott.. -
zuzu000
őstag
Kezdek lemondani erről a paypalos fizetésről.
Neten árulnak valahol feltöltőkártyákat úgy, hogy fizeted és rögtön megkapod? -
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Ti tudtok fizetni psn-en? Magyar storen vagyok, próbáltam paypal-lal, kártyával, mindkettőre ugyanazt írja:
Your purchase may not be completed. Check your transaction history in your account settings.Ott megnézve Missed Charges-nak van írva. Ennyire nem szeretné a sony a pénzemet vagy mi?
szerk.: tegnap vettem plust és beyond two soulst ugyanígy, akkor tökéletesen működött.
szerk2: gépről és ps-ről is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest