- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
zuzu000 #99109 üzenetére
Én tegnap tudtam vásárolni. Az Infamous: Second Son + First Light pakkot. Neten, PC-n. Először kérte a kártyám biztonsági kódját. Levont valami 32 Ft-ot és rögtön utána a kérdéses összeget. Ezekről nekem azonnal jött SMS. Majd jött még egy, hogy téves tranzakció, nem történt változás az egyenlegemen. Ez a 32 Ft-ra vonatkozott. Gondolom, csak lecsekkolta a Sony, hogy van-e pénz a kártyán.
-
A`rpi
addikt
válasz
zuzu000 #99109 üzenetére
"Ti tudtok fizetni psn-en? Magyar storen vagyok, próbáltam paypal-lal, kártyával, mindkettőre ugyanazt írja:
Your purchase may not be completed. Check your transaction history in your account settings."Sajnos ez ilyen, próbálkozz PlayStation-ről.
Ha ez nem mennem, próbálkozz PC-n, ha így sem jársz sikerrel,
akkor másik böngészővel is tehetsz egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest