Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
james001 #96268 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb/leghangulatosabb sci-fi horror játék - utoljára a Dead Space játékoknál borzongtam ennyire, mint az Alien Isolation alatt.
Korábbi kérdésedre válaszolva: abszolút kötődik a filmekhez, helyesebben a Nyolcadik utashoz, olyannyira, hogy tényleg Ripley huszonéves lányával kell utánaeredni a filmben megsemmisült Nostromo flight-recorder-ének, amit a Sevastopol nevű űrállomásra szállítottak be.
Spoiler:
A sztori során lesz egy fejezet, ahol a mentőosztag egy tagjával végigjárod majd azt az utat, ahol az első film szereplői jártak a Derelict hajón. Egyébként anno olvastam, hogy a készítők több terabyte-nyi tervet, vázlatot, hangeffektet, zenét kaptak az első filmből, amit fel is használtak és ez tetten is érhető a játékon. Brutális hangulata van. Arról már nem is beszélnék, hogy a Nostromo-s DLC-hez a film eredeti szereplői adták a szinkronhangot.
Szóval hajrá, az egyik legjobb/legautentikusabb sci-fi játék, ami valaha készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest